23. feb. 2011

Dørhåndtak "Posthorn"


Jeg er så glad i det nye dørhåndtaket vi fikk til jul! Et klassisk "Posthorn" trykke. Finn en feil... Fra innsiden; vi må bytte ut selve låsen også, ser jo ikke ut!
Er meget fornøyd med at jeg malte døren på innsiden en uke tilbake. For å være helt ærlig tror jeg ikke det har blitt gjort mens den har vært i vår eie. (Vi kjøpte den brukt på Finn.no i 2004.) Til våren er det dags for et nytt strøk på utsiden også!

3 kommentarer:

 1. Ja du må kjøpe messing-sylinder :) ser du har kombinert et skilt og en vrider fra ulike leverandører - fiffig! :) Hilsen ei som jobber på TrioVing i Moss.

  SvarSlett
 2. Hvor har dere kjøpt dørskilt og håndtak? Lekkert!

  SvarSlett
  Svar
  1. Hei Kikki! Takk! Jeg fant etter mye leting selve posthornet hos en byggnadsvårdsbutik i Sverige. Mamma og pappa kjøpte det til oss i julegave. :) Kan jo hende at en lignende butikk i Norge, bygningsvern, som spesialiserer seg på slike gamle ting har lignende nå... Jeg kan faktisk ikke huske hvor vi kjøpte skiltet men det var i en mer moderne butikk tror jeg i alle fall. Kanskje et av byggevarehusene. Som Sissel skriver så har vi mikset fra to leverandører. :)

   Slett

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...