17. apr. 2011

Drømmen om et bibliotek...


God søndag!

Nå skal jeg snart legge meg å lese litt.
Ikke noe plantering av blomster, vasking av vinduer eller støvsuging her nei. (Nærmeste timen altså.)

Jeg har alltid minst en bok på gang, men har alltid et mål om å få til å lese mere.
Jeg er veldig glad i bøker. Liker å lese og synes også det er koselig og pent å ha de fremme i hyllene.


Når vi bygget huset hadde jeg et stort ønske om å lage en innebygget bokhylle. Siden nesten hele underetasjen er en åpen flate måtte det bli i denne lille veggen mellom stue og kjøkken.
Skulle gjerne ha hatt flere innebygde bokhyller, men det må i så fall bli i en yttervegg. Det blir litt i meste laget å ta vekk isolasjonen får å lage hylle til bøkene! :-)

En bokhylle til blir det uansett etter hvert her i huset! Vi har en idé som jeg tror kan bli koselig. Jeg har jo store problemer med å kaste bøker, (tom pocketbøker) så det trengs litt mere plass etter hvert...

(Hadde jeg hatt plass hadde jeg innredet et bibliotek med brune skinnmøbler, hyllemeter på hyllemeter med bøker og et bord med cognac og cigarer. ;-)
 Akkurat nå leser jeg en bok som var sinnsykt treg i begynnelsen. Måtte lese godt og vel 100 sider før noe skjedde. Men så var det noe der som gjorde at jeg fortsatte...
Den heter Främlingen i huset med Sarah Waters. Nå er jeg meget spent på om slutten gir noen mening eller ikke. Hater når filmer og bøker bare blir avsluttet men masse løse tråder hengende!


 Jeg har et lite spørsmål til dere i dag!

Har dere noen fikse ideer når det gjelder bøker?


Jeg for eksempel har store problemer med å lese bøker som ikke har samme årstid som der jeg er. Nå må jeg lese bøker hvor handlingen utspiller seg i vår eller sommervær, vinter er uaktuelt.

Har også en bekant som alltid må lese siste setning i boken før hun begynner å lese. Hvor sykt er ikke det!

Nå er jeg spent gitt... :-)Påskekrim
Løs mordgåten, bli belønnet med lysestaker fra Laura Ashley!
8 kommentarer:

 1. Hei løk. Jeg har en fiks ide når det gjelder bøker. Før jeg kan lese den, må jeg legge den på hodet slik at den ser ut som en kinesisk hatt. Moro med Internett ombord. Hilsen din humoristiske ektemann, vaskehjelp, og personlige assistent. (40000 fot over Sveits)

  SvarSlett
 2. Den trodde du ikke jeg skulle publisere vel kjære ektemann, men det gjorde jeg. Haha!

  SvarSlett
 3. Stilig med de bok hyllene :) Jeg og har drømmen om en biblotek vegg når vi flytter til mer plass :) Ha en fin søndag! Klem Anne-Marthe:)

  SvarSlett
 4. Det spørs om ikke vi to er ganske like :) Jeg ville også helst hatt et digert bibliotek - et sånt engelsk ett... Jeg har mange klikker med bøker og det er overfylt - og jeg har vært nødt til å pakke noen ned i garasen, men ikke kaste nei. Jeg har alltid minst en gående - og den største klikken min er at hvis noen sier noe om hva som skjer i boka før jeg har lest den, gidder jeg ikke. Handlingen altså. Da er alt ødelagt og jeg finner en annen bok. Dessuten fikk jeg nylig siste boka i Jorden barn - og da måtte jeg begynne på nytt med Hulebjørnens klan igjen. Så, nå er jeg der. Tilbake til tenårene :) Trallala..

  SvarSlett
 5. Bøker er fantastisk!
  Har ingen spesielle ting for meg, ei heller sette de som kinesiske hatter. he, he ;)
  Jeg leser nesten alt så lenge det har virkelighet over seg.
  Klem fra ei som bestiller time hos optiker til uka. ;D

  SvarSlett
 6. Fin header foresten! :)
  Den så jeg. ;)

  SvarSlett
 7. Så fin blogg du har. Jeg er også en bokelsker og akkurat nå holder jeg på med Barnevakten. Veldig fin!
  Ha en god søndag

  SvarSlett
 8. Jeg er en bokelsker, og har elsket bøker siden jeg var åtte. Men jeg lever sammen med en haug med mannfolk som ikke vet hva det ordet betyr. OG JEG LESER ALLTID DET FØRSTE AVSNIITET I ALLE BØKER; FØR JEG LESER DET SISTE: Så går jeg tilbake til avsnitt nr to!!!!! Det bare er sånn:DDDDD Vi har vell alle våre (U)vaner:DDDDD Klemz Grethe

  SvarSlett

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...