29. apr. 2011

Huset vårt heter Sandaas!
Sandaas

Utrolig morsomt at huset har et navn!

Tusen takk til alle dere som prøvde å hjelpe meg med å tyde det gamle postkortet jeg fant her i huset. (Les mer om det her.)

Det gjorde meg dessverre ikke så mye klokere
siden det var like mange forslag på navn som kommentarer. ;-)

Da gjorde jeg noe jeg har tenkt på å gjøre lenge. Jeg ringte opp barnebarnet til de som bygde huset i 1897 og han har selv hatt det som barndomshjem.

Han bekreftet at huset heter Sandaas!
Mannen i telefonen var superhyggelig og vil gjerne se det gamle postkortet. Han skal selvfølgelig få det, mottakeren av kortet var hans mamma!
Han trodde også at han hadde gamle bilder av huset og historier som han kan fortelle. Vi skal høres av igjen og da skal han ta en tur opp til oss og se hvordan vi har det i huset nå. Så utrolig morsomt!
(Morris på fjellet foran garasjen.)
Dette er ikke Sandaas men garasjen. ;-)
Jeg prøvde å ta noen koselige bilder av Morris i dag men det var helt umulig. Hva jeg enn gjorde snudde han seg vekk fra kameraen. Dette var det beste jeg fikk til...

Nå kjenner jeg at jeg gleder meg VELDIG til jeg skal få vite mer om huset. Jeg har også vært på biblioteket! (måtte tørke støv av bibliotekskortet) en tur og lånt gamle lokalhistoriske bøker for å kanskje få et glimt av huset på et bilde.

Nå er det på med colabunnene og så kan forskningen begynne! (Kanskje ikke akkurat i kveld.) ;-)


Ha en kjempefin fredagsaften!

2 kommentarer:

  1. Sandaas, -ja, det var det eg tenkte. Blir spennande med besøk frå ein tidlegare bebuar, alltid kjekt å kjenne historien.

    SvarSlett
  2. Hei kjære deg og takk for koselig hilsen hos meg! Og velkommen som følger, så hyggelig! Hos deg fant jeg også mye fint og jeg er så enig i din interiørfilosofi! Det viktigste er IKKE at det er perfekt, men at man finner sin egen stil og gjerne at man blander flere stiler også ;) Masse lekkert hos deg, så jeg kommer gjerne tilbake! En superfin helg til deg ;) klem Gry

    SvarSlett

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...