søndag 22. mai 2011

Avocado og mye annet rart på gjesterommetTusen takk for alle fine kommentarer om den blå gamle skjenken!

Jeg skal lete mer etter malingsspannet for å finne ut fargen på den! Det ser ut som om en bombe har detonert i garasjen så det er egentlig ikke rart jeg ikke har klart å finne spannet.

Over til et annet bombet rom, nemlig vårt gjesterom. :-)

Jeg kommer ikke til å vise dere bilder av ALT rotet, bare litt av det som står i vinduskarmen.
Her havner nemlig alt vi ikke vet hvor vi skal ha. Spesielt ting og tang jeg kjøper på loppis eller prosjekter. Noe skal males, noe skal syes og noe skal repareres osv...
Denne morsomme lille damen er jeg kjempeglad i. Det er nok spesielt fordi jeg fikk henne av min mann i bursdagsgave for noen år siden. Hun har sittet i vinduet i gangen i mange år. (!) Nå sitter hun her for en stund. De gamle trådrullene i esken har jeg kjøpt brukt. Har planer om at de skal pynte om mitt syhjørne som jeg kanskje får en dag...
Et antikk strykejern sammen med en annen dame i blått. Jeg kjøpte henne brukt på en torvhandel.
(Det er tantvarning jeg vet, men det er noe med slike koselige figurer.)

Hun er forresten fra Jie og er designet for å ha eterneller i. Jeg har ikke klart å finne ut hva det heter på norsk. Det er de blomstene man kan plukke spesielt for å tørke. Noen som vet? :-)
Gardinløsningen på gjesterommet er veldig fin. Har ikke skiftet ut på mange år. De trenger en vask og en omgang med strykejernet.
Har pyntet med en krans lagd av bjørkegreiner og lavendel. Det blir så mye kvister fra bjørken i hagen og jeg bruker de til mye forskjellig pynting! F. eks til festbord og krukker ute
Og så til minidrivhuset hvor det spirer og gror! Så snart det blir varmere skal tomatplantene og persillen plantes ut!
Dillen klarte jeg og drukne, så har prøvd å så en ny omgang nå. Det morsomste av alt er jo at avocadosteinene jeg har plantet begynner å spire! Det skal visste ta en veldig tid og det kan jeg skrive under på men nå skjer det endelig ting!
Vannet står nære til hands bak gardinen, blir lettere å vanne regelmessig da.

 Gleder meg til jeg kan vise frem et ryddig gjesterom. Vi skal kjøpe oss et tredje garderobeskap fra Ikea, da får vi en hel vegg med oppbevaring. Det er løsningen. Bort med rotet og frem med de pene tingene. :-)

I kveld håper jeg at det for en gangs skyld er en bra (gjerne skikkelig jente) film på tv.

Vi blogges! ;-

SHARE THIS POST - {PINTEREST}

3 kommentarer:

 1. Hei hei.
  Så trivelig blogg, med mange fine bilder og festlige notater til.....godt og lese at andre også har det sånn du beskriver....alt jo nye jeg skal gjøre noe med blir satt vekk, og haugen vokser som bare det. Ting Tar Tid!!!
  Men uansett, når jeg er ferdig m ett prosjekt, er to til kommet til, så da har jeg det gående.....min mann synes det kan bli litt mye, og min løsning på det er å bygge ei lita bu til meg i hagen....m lys og varme!!!
  Da kan jeg bare flytte rotet og kose meg m det, alene og uten å ha dårlig samvittighet.....men,,,,,jeg kan jo drømme jeg....
  Legger meg til her og kommer nok fort tilbake.
  Lykke til m dine proskjekter!!
  Takk for den første titten her inne.
  De best ønsker fra ida

  SvarSlett
 2. Skjenken din er superfin!
  Når det gjelder planten - eller stauder generelt, så skal de deles tidlig på våren før blomstring. Det vil sette blomstringen tilbake og se litt stygt ut der hvor det blir gravd nå. Du kan helt sikkert få en bit etter blomstring eller til neste vår. Denne greier seg nok uansett :) Klipp ned 2/3 av busken for gjenblomstring!

  SvarSlett
 3. Hei, fikk meldingen på facebook fra deg, men har ikke fått tid til å svare, og når jeg skulle skrive en forklaring kom den opp som ferdig link!!!

  Det du kan prøve å gjøre er å skrive en tekst med en link på et nytt innlegg (slett innlegget etterpå) Skriv det inn på der det står SKRIV – klikk så på redigere HTML, så skal du kunne se linken som blir brukt… Denne koden har jeg liggende slik at jeg kjapt kan bruke den…

  Prøv deg litt frem for å se om det ble rett. Bare send meg en melding igjen hvis du ikke får det til…

  Mange flott innlegg her hos deg, og supersøt den dukka som de som du fikk av din mann ღ Kjempefin levegg også, så koselige med vindu og dør – herlige detaljer… Ønsker deg en fortsatt fin søndag, og ukestart som kommer :) Klem fra Mette

  Forklaringen min kom ut slik når den skal legges inn til deg, kodene kommer ikke frem!
  Hm, Kanskje jeg skal lage et innlegg om dette og bruke bilder til å forklare med...

  Først skriver du inn
  ..og så evt eget navn på linkadressen, f.eks Terrasse
  Og avslutter med

  SvarSlett

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
 
SITE DESIGN BY DESIGNER BLOGS