torsdag 5. mai 2011

Benken på kanten
Jeg blir så UTROLIG glad at så mange av dere har lyst til å høre historien om vår restaurering av huset. Jeg var litt i tvil når jeg begynte å skrive om det. Er dette bare interessant for oss?
Det hadde vært helt umulig for meg å blogge om prosjektet mens vi holdt på. Vi var på huset og jobbet hver dag fra klokka 16 etter jobb og til klokka 22, 23 om kvelden.
Nå derimot er det spennende å se tilbake hva vi egentlig har gjort.
Del 2 kommer snart! :-)
Denne benken står helt utpå kanten av hagen vår. Det er en veldig koselig plass å sitte når det ikke blåser for mye. Den benken er vel ikke akkurat av det mest spennende slaget. Den sto her når vi tok over huset.
En dag for noen uker siden var vi ute å gikk tur og da så vi en helt lik benk i en park. Det er visst en kommunal sak. Hvordan den en gang kom hit kan jo være en interessant histore...
Jeg har noen tanker om denne plassen og denne benken. Hvordan man kan gjøre det veldig koselig og gammeldags. Kanskje setter jeg i gang med planer en dag, vi får se. Det er så mye annet som skal gjøres. Vi bruker benken hver dag det er sol. Det er nesten ikke skygge i det hele tatt akkurat i denne kroken av hagen. Kanskje litt om morgenen når solen er bak bjørken. Dette har blitt plassen hvor vi slapper av og tar noe å drikke når vi jobber i hagen eller holder på med annet.
Det er veldig koselig å kikke ut gjennom buskene ner mot vannet.
Og når syrinen bak benken blomstrer er det helt nydelig å sitte der. Det er jo et lite poff så er den blomstringen over men synet av de lilla blomstene er jo fantastisk. Min absolutte favoritt.

Ha en fin kveld!
...

SHARE THIS POST - {PINTEREST}

9 kommentarer:

 1. Heisann! Tusen takk for koselige ord på bloggen min. Som dere har stått på da! Jaggu har dere arbeidslyst og jaggu har det blitt fint! Elsker kjøkkenet ditt! Og den trappa!!!! Lekker. Sånn har jeg veldig lyst på selv :-) Gleder meg til å følge deg videre. Klem fra Susan

  SvarSlett
 2. For en flott plass å ha benken.
  Ja , en kan jo spekulere i hvordan den har havnet i hagen deres, he he...
  Takk for at du gjorde meg oppmerksom på feilen.
  En gang hadde jeg skrevet alperose istedet for alpefiol og ingen kommenterte det før jeg oppdaget det selv ;)
  Klem fra Ingunn :)

  SvarSlett
 3. Synet av syrinane er jo flott, men det som er mest fantastisk er lukta! Eg greier faktisk ikkje å gå forbi ein syrin i blomst uten å stoppe og snuse inn .... Heldigvis har eg nokre stykker av arten i hagen. Ja, sjølvsagt vil vi høyre om restaureringa. Det er jo det som er kjekt!!

  SvarSlett
 4. Nydelige bilder! Litt av en jobb å resteurere et hus, men sannelig er det givende arbeid også!
  Benk og syrin, høres himmelsk ut;)

  SvarSlett
 5. Takk for veldig hyggelig kommentar!

  Litt av prosjekt dere har hatt med huset, beundringsverdig at dere turte å starte på et sånt prosjekt Men det ser ut som resultatet har blitt veldig bra da!

  SvarSlett
 6. Gratulerer! Du er vinner på min giveaway! Du kan selv velge hvilen av premiene du ønsker. Gi meg beskjed, og send meg adressa di. Mail meg gjerne: mabringedal@gmail.com

  Tusen takk for at du ble med:-)

  SvarSlett
 7. Jeg synes det er suuupert å lese om huset ditt. Jeg blir inspirert:) Så elsker jeg å se bilder fra hagen og utsikten din. Vakkert!
  God natt:)
  Klem

  SvarSlett
 8. Hei.
  Takk for hyggelig kommentar inne hos meg :) Den stolen jeg malte grønn er den som er laget i Moss :)

  Litt av en utsikt dere har!

  -Hedda-

  SvarSlett
 9. Hej och tack för din hälsning! Va kul att hitta till dej och din fina blogg. Skall kika runt här lite nu...

  Tack för råd om mattan. Håller med dej - jag vill nog inte heller ha plast och det tror jag att Pappelina mattan är i så det får nog bli en Nyblom&Kollèn:)

  Önskar dej en fin helg!
  Hälsningar Camilla på Holm

  SvarSlett

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
 
SITE DESIGN BY DESIGNER BLOGS