tirsdag 3. mai 2011

En hårete pute til irritasjon

Sist jeg var og rotet i svigermors kjeller så fant jeg flere ting som jeg ikke har fått vist dere ennå!

Jeg fant blant annet denne stolen som jeg tenkte skulle passe perfekt i vårt soverom.
(Vi har en åpen løsning i 2. etg. med soverom, liten stuekrok og utgang til balkong.)

Alt vel så langt...
Jeg synes stolen er grei i fargen, lyst malt og litt koselig slitt. Det jeg ikke likte var stolputa som var limt på setet! En litt hårete og støvete sak som ga inntrykk av et møkkete vegg til vegg teppe... Glemte desverre å ta forbilde! Denne puta var det svigermors mor som satte på i sin tid.

Jeg satte i gang å skulle fjerne puta og var da vid godt mot. Jeg oppdaget da at det var ganske umulig. Den var satt på med dobbeltsidig tape som satt så inn i berget fast! Jeg brukte skuresvamp, huggjern, vinduskrape, vann og bensin for å få fjernet limrestene. Jeg var da ikke lenger ved godt mot.

Til slutt var det slipemaskinen som måtte avslutte jobben...
Var jo ikke akkurat slik jeg hadde sett for meg stolen. Med en sirkel av finérplate på setet.

Jeg har jo allerede, som du kanskje har oppdaget, allerede tusen prosjekter på gang. Og trenger ikke et til.
Så derfor har jeg da, litt elegant, plassert bladkurven stolsetet tils videre.

Ha en fin dag! ;-)

SHARE THIS POST - {PINTEREST}

9 kommentarer:

 1. Du är varmt välkommen till svenskaträdgårdsbloggar.se

  Anna

  SvarSlett
 2. Det enkleste er ofte det beste ;) Kjempeflott stol!

  Ha en flott tirsdag

  Klem

  SvarSlett
 3. Kjempefin stol, idder pleier å komme underveis.
  Blir spennende å se.

  Ønsker deg en flott dag med hilsen fra Mimmi-Leone

  SvarSlett
 4. For et funn i kjelleren til svigers :D Skikkelig koselig og gammeldags :) Mamma har fått tak i mange av de nå som skal inn på kjøkkenet på Torpet :) Kurven var også fin, kjekk til blader :)

  Ha en fin dag ! klem fra Anne-Marthe :)

  SvarSlett
 5. Heisan!! Joda, bloggen er avviklet for godt. Og vil bli stengt om noen dager. Har planer om å bruke tid og kreativitet på vår bitte lille hage, rettere sagt, jeg har en for-hage, en bak-hage og en camping-hage!!!!! Så det blir nok litt om roser, urter, i mat og drikke, myter og magi osv. Må bare finne ut konseptet og hvordan den skal være. Må sjekke litt om hva som skal til for å få bloggen til. Mye mulig at folk vil ha drømmer, men her er det mest brennesle og snegler, for å si det sånn. Og mye jobbing og planlegging. Så jeg skal ta noen turer i besøkshaver, for å se etter idéer og slikt. Lykke til videre med DIN blogging!!!!! Klemz Grethe

  SvarSlett
 6. Koselig stol. Den likte jeg godt. Smart å sette bladkurven der da:)
  Klem

  SvarSlett
 7. Fantastisk løsning! Helt i min ånd :)

  SvarSlett
 8. Ha-ha, nå måtte jeg le! Ja er det ikke typisk. Det som skal sitte, løsner før du får snudd deg, mens det som skal bort klamrer seg fast... Synes ideen med kurven er helt perfekt, for disse to er som skapt for hverandre. Godt jobba! :)

  SvarSlett
 9. Kjempefin stol! Smart å plassere kurven der, den passet naturlig inn!! Min svigermor har også noen slike, men hun bruker dem selv ;)

  En fin uke videre til deg! Klem Gry

  SvarSlett

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
 
SITE DESIGN BY DESIGNER BLOGS