søndag 1. mai 2011

Jeg ser ut!
Jeg fikk en skikkelig energiboost nå i kveld å dro i gang vasking av vinduer. Både kjøkken og stuevinduer fikk seg en omgang. De så for j...... ut.

Nå er de fine! :-) 
Nå føles det skikkelig godt. Plantene har fått ny jord i nye krukker. Vinduskarmen er støvfri. Messingen er pusset. Og best av alt; vinduene er vasket!
Jeg har jo selvfølgelig ikke gjort alt dette i kveld, det har stått på min todo list en lengre tid. Så plutselig når man minst aner det, så kan man krysse av på done.

Nå er jeg så fornøyd med denne dagen! Hvorfor skal man alltid vente så lenge med å sette i gang med ting som faktisk ikke tar så lang tid når man vel gjør det? Jeg skjønner ikke. Jeg gjør det hver gang.

Ha en strålende aften bloggvenner!

(Dere kanskje skal se på tv i kveld, jeg skal se på vinduer. ;-)


SHARE THIS POST - {PINTEREST}

4 kommentarer:

 1. Herlig !
  Gleder meg til jeg får en sånn "ånd" over meg. Jeg går bare her og venter...
  Skal forresten ha forening i morgen. Det pleier å hjelpe på....særlig på denne tiden med avslørende sollys...
  For en herlig følelse det må være å skrive "done " ! Nyt den :)

  SvarSlett
 2. Jeg får aldri vasket vinduene....jo, en super sjelden gang. Jeg har altfor dårlig utstyr og da blir det ikke bra. Tror nok jeg skal få kjøpt meg litt ordentlig vindusvask og utstyr, så skal jeg nok finne ånden også. Flotte bilder:))
  Ha en riktig god natt.
  Klem

  SvarSlett
 3. Hei på deg,
  Så nydelige bilder - kjempekoselig vindu du har, herlig pyntet :)

  Jeg er som deg, utsetter og utsetter slike ting som EGENTLIG er ganske fort gjort, derfor det ligger ett LASS med klær på gjesterommet klar for bretting ;)

  Ønsker deg en fin uke,
  Klem Jatte♥

  SvarSlett
 4. Jeg ser også ut igjen, jeg vasket endelig vinduene på lørdag. Underlig hvordan akkurat vindusvask er en så stor utfordring, man går å gremmes i uker og måneder, så gjør man det til slutt og så blir man så tilfreds. Det er jo igrunnen veldig fort gjort når man setter i gang.:)

  Nydelige bilder som alltid min venn. Vinduskarmer med sjel og personlighet.

  Klem

  SvarSlett

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
 
SITE DESIGN BY DESIGNER BLOGS