10. mai 2011

Noen flere kryss på lista, deilig!

Leveggen på terrassen begynner å ta form. Etter hvert blir det en innebygget vinterhage.

Vi har diskutert MYE, hvordan vi skal gjøre på terrassen.
Vi har kommet frem til at så som vi bruker den så trenger vi et sted hvor det er mulig å sitte også når det blåser eller regner. Det er jo dessverre flere av de dagene enn de solfylte, vindstille 20 graders dagene.

Vi jobber på to fronter i disse dager. Mannen snekrer levegg og jeg maler.
Det blir vindu og dør i veggen.
I kroken mot huset innenfor veggen tror jeg det blir sittebenker. Et koselig hjørne å sitte i på sene sommerkvelder blir det i alle fall!
Jeg fikk malt en god del på garasjen i går. Og det var til og med litt koselig der jeg sto! Med naboens heisede flagg...
...og nydelige trær og busker i full blomst.
I dag fortsetter jobben. Jeg har malt gjerde i dag, på naboens side. Jeg har hengt i en planke mens jeg har malt en annen. Det er ganske bratt på den siden og jeg har litt tendenser til høydeskrekk og det blir værre jo eldre jeg blir. Jeg turte ikke å se ner og malingsspannet prøvde jeg å balansere så godt det gikk. Tipper jeg var lekker der jeg sto. :-)

Mannen snekrer videre på leveggen. Spennende!
Vi har som mål å få malt et strøk på huset som blir innsiden av vinterhagen og nye leveggen i kveld. Vi har blitt enige om at vi kjører på litt ekstra nå i en periode og blir ferdige med de større tingene på huset. Ellers må vi holde å jobbe litt hele sommeren. Vi får se om det går i boks...
Noen som kjenner seg igjen?.. ;-)


Nyt den herlige sommerkvelden dere!...


4 kommentarer:

 1. Hei :)
  En uteplass i le for vær og vind står høyt på min ønskeliste også.
  Gleder meg til å se når dere er ferdig.
  Ha en fin kveld. :)
  Klem
  Ps. byttet profilbilde nå, veldig spent på om det oppdateres rundt om på bloggene. ;)

  SvarSlett
 2. Så moro å gjere noe med uteplassen! Blir moro¨å sjå resultatet. dykk har ein vakker hage med eit vakkert hus;)

  Klem

  SvarSlett
 3. Tipper det blir en utrolig koselig krok å nyte sene sommerkvelder i - Så herlig med kveldssol.

  Håper du får en fin dag og takk for svar angående farvenyanse og loppemarked!

  SvarSlett
 4. Så flott det blir. Finr bilder. Igjen må jeg si at jeg liker stedet ditt sååå godt. Vakkert.
  :)

  SvarSlett

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...