11. jun. 2011

Huset fra en koselig vinkel!17. mai feires alltid i parken som ligger "foran" huset vårt.
I år kom jeg på den kjekke ideen å ta bilde fra parken opp mot vårt hus. Har aldri tenkt på det før!

Bildene ble kjempekoselige. Det er jo slike bilder som er morsomme å spare på også.


 

Har skrevet Sandaas over huset.
Jeg er så glad for at huset vårt har et navn! Det er ikke lenge siden jeg fikk vite det. Les her om du vil.

Den halvmalte bygningen rett til venster for huset er garasjen. Jeg turte ikke å stå på stigen å male på det høyeste, det får mannen ta. (Eller så får det forbli slik. :-)


Skulle ønske at dette var været vi hadde nå, men her REGNER det.
Fast kanskje det lysner litt nå faktisk...

Jeg skal ikke klage, ikke lenge til vi skal til Rhodos.
UVIRKELIG DEILIG!

Ønsker deg en heeeerlig lørdagskveld. :-))

8 kommentarer:

 1. Så fint huset deres ligger!
  Klem fra Igi

  SvarSlett
 2. Ligger flott til, huset deres!!!!! Det finnes nok ikke noe sånn flott utsikt til vårt hus, tror jeg. Må være på google, det da, he-he. Med en haug med biler og en campingvogn i hagen så er det ikke mye pent å se på, he-he. Mulig ikke ugresset syntes fra satelitten, he-he. Får ta en tur opp på Blåbærhuset for å ta en titt en dag, tror det er mulig og se det der i fra. Fortsatt god pinse!!! Klemz Grethe

  SvarSlett
 3. Så flott huset deres ligger til.
  Dere må jo ha en fantastisk utsikt!?
  Ønsker deg en fin pinse. :)

  SvarSlett
 4. Vakkert! Her har dere det flott kan jeg se! :-)
  God Pinse!

  Klem

  SvarSlett
 5. Flott beliggenhet og veldig fint hus :) Skjønner at du gleder deg til ferie, når været her hjemme er så som så. Ha en fortsatt fin helg :)

  Klem Anne ♥

  SvarSlett
 6. så koselig område dere har huset deres:) skikkelig idylliske bilder! skjønte ikke at det var garasjen deres før jeg leste det- tenkte faktisk "hmm- naboen dems har ikke fått malt ferdig.." hehe! men det var en stor garasje- har dere leilighet over den? utleie?
  klem fra meg som elsker bloggen din:)

  SvarSlett
 7. Hei Anniken! Jeg vet ikke om du ser denne meldingen men jeg ville bare si tuuuuusen takk for din kjempefine hilsen. Jeg ble kjempeglad!!! Tenk at noen elsker bloggen min. :-)))
  Jeg tenkte svare på din blogg men der har du ikke vært på en laaaaaang stund så jeg prøver her. :-)
  Det skal bli en slags leilighet over garasjen etter hvert men akkurat nå er det hverken gulv eller vegger. Tror ikke det blir utleie, men gjesterom. Når vi begynner på prosjektet kommer det selvfølgelig her på bloggen! :-)

  SvarSlett
 8. hyggelig med svar (og du har rett, bloggen min er ikke særlig aktiv, ble visst en ren reiseblog fra nicaragua)! synes alt dere har gjort med hust er så spennende, og liker veldig godt stilen din, og deler lidenskapen for loppis og "nytt gammelt":)veldig glad jeg snublet over ekte interiør på NIB sine lister og gleder meg til å følge med videre;)

  SvarSlett

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...