5. aug. 2011

Pene knaggerDet finnes så mange fine, ikke sant!

Både møbelknotter og knagger for enhver smak.

Disse, som vi har i andre etasje er jeg veldig glad i.

 


De er ekstra fine på tapet! Her henger våre morgenkåper.
De sitter på veggen bak vårt gulvspeil.
Det er veldig morsomt med knagger som er gamle på "ordentlig" også.
Disse, som jeg fant i en plankehaug, er kule. :)
Har du noen pene knagger?


Herlig fredag til deg! :))

12 kommentarer:

 1. Nydelig knagger ღ
  Her hos meg har ikke
  så mye kommet opp på
  veggene ennå...

  Ønsker deg en flott
  helg som kommer, klem
  fra Mette

  SvarSlett
 2. Nope, ingen fine knagger her i huset:DDD Må vell snart begynne å lete. Vil du ha de to glassbollene, med rødt mønster? Hvis ikke, så leverer jeg de på fretex:DDDD Klemz Grethe

  SvarSlett
 3. Disse var superfine! Jeg har noen som ligner - men, de er ikke sååååå fine :) God helg.

  SvarSlett
 4. Kjempe fine :) Liker den stripete tapeten på veggen også :)) klem AM

  SvarSlett
 5. Så fine de var!! Likte godt den blå tapeten også jeg:)

  Ønsker deg riktig god helg.

  Klem Jeanette

  SvarSlett
 6. Hei igjen. Her forleden hadde du et innlegg om noen krukker du hadde fått, som var hvite med rødt rosemønster på. jeg la igjen en kommentar, om at jeg hadde to boller med det mønsteret, som jeg skal kvitte meg med. jeg lurte på om du ville ha dem? Men jeg fikk ikke noe respons, så derfor spør jeg en gang til, før de blir kjørt av gårde. Du får de gratis, selvfølgelig:DDD Den ene er en bolle, og den andre har hank og helletut. Klemz Grethe

  SvarSlett
 7. Lekkert Jessica!!! Jeg mangler et lass av knagger, men jeg er jo sånn som aldri klarer å bestemme meg hvilke jeg vil ha, hehehe :) ei go helg til deg. Snakkes snart:)
  GB

  SvarSlett
 8. Så fine og spesielle! Ser ut til å kle både tapet og hus veldig godt! :)
  Har faktisk nye knagger i gangen jeg også, men de er langt fra så eksklusive som dine. Så vant jeg en søt knagg jeg ikke har fått opp enda. Tror det blir en veskeknagg om bare skruen kommer i veggen. Ting tar tid ;-)
  Helgeklem

  SvarSlett
 9. Lekre knagger, her er det dårlig med knagger har et par knaggrekker fra IKEA slike som henger på døren. Praktiske, men ikke akkurat pene.

  Ha en strålende flott helg, her skal reolen males og vi skal kjøpe inn lekter til kjøkkentaket. Regner med at taket er ferdig innen neste helg. :)

  SvarSlett
 10. Heisan!! Mulig kommentaren ble borte i eteren, fordi det var på tiden da jeg slet med nettet på campingen. Den kom og gikk, og forsvant gjerne midt i en kommentar. Ble mye bedre da jeg oppdaget at det eneste stedet i campingvogna og forteltet som det gikk ann å være på nettet, var på et bestemt punkt på stuebordet mitt. Håpløst. Jeg setter bollene utenfor døra de om en uke. Må ta med den ene bollen fra campingen:DDD Mulig jeg har to kaffekrus også:DDDD Klemz Grethe

  SvarSlett
 11. Jeg forelsket meg totalt i desse. Jeg har lett lenge etter noen fine til å ha på soverommet men ikke funnet før NÅ. :) Kan jeg spørre hvor du har kjøpt de? :)

  SvarSlett
 12. Hei Anonym! Selvfølgelig kan du spørre om det, men jeg husker dessverre ikke! Det er mange år siden, kanskje sju... Beklager!

  SvarSlett

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...