5. sep. 2011

Jeg kom ikke lenger! Hei!

Jeg begynte å male den fine porten som mannen min har laget og satt opp.
Så begynte det å regne. Det er snart to uker siden og det regner fortsatt...
(Jeg la inn denne artikkelen 26. august).

Ok, det har ikke regnet HELE tiden, men hver gang jeg har hatt tid til å male har det regnet.

Nå har mannen rett og slett tatt ned porten igjen slik at jeg kan male den ferdig i garasjen. :)

Det er HØST i Norge!

Og faktisk så går det helt greit.
Jeg har tatt min første treningsøkt på mange måneder i dag - tjohooo!
Endelig i gang igjen.
Du blogger med et nytt menneske! :))

Ha en fin kveld!

9 kommentarer:

 1. Hei!Så flott porten var!Det ser veldig trivelig ut hos deg:-)Så fin fargen på ytterdøra:-)Høsten er her ja,og jeg syns det er hærlig!Ha en fin kveld og en fortsatt fin uke:-)

  SvarSlett
 2. Det er vel best å ta det under tak når været er slik ! Blir kjempefint da :))

  Stålende aften til deg også <3

  SvarSlett
 3. Heisann! Kjempeflott port da, og kjempefint inngangsparti! :-) God å komme i gang med trening igjen, mitt mål var også i dag, men med syke barn og småsnufsen selv får e vente noen dager til :-) (kanskje neste mandag - he he)

  Ha en fin kved!
  Klem

  SvarSlett
 4. Åh, ja det er så kjedelig når været stanser prosjekter som er på gang.
  - men det blir mye kos inne da. ;)

  SvarSlett
 5. Det er nok det lureste det å male den i garasjen, det skal jo helst være tørt en stund etter man har malt også slik at malingen får sjans til å tørke. Så flink du er, jeg skulle satt i gang med trenigen jeg også, har vært støttemedlem alt for lenge. Har bestemt meg for at onsdag skal jeg ta en spinningtime og en pilatestime. I dag har jeg vært på teaterøving, jeg driver litt med amatørteater. Vi skal spille et lite julestykke for barn i november.

  SvarSlett
 6. Det å begynne å trene igjen er vel det sikreste høsttegnet av alle :-) Jeg har vært flink i 3, 4 uker nå - får se hvor lenge det holder... Jeg har aldri kommet dit at jeg har likt å trene dessverre..

  Uteprosjekter som er avhengig av fint vær har definitivt vært en utfordring denne sommeren. Så skjønner godt at du må "trekke inn" i garasjen :-)

  SvarSlett
 7. Uff, ja. Det er litt frustrerende, men det nok lurt å male innendørs for å bliferdig.
  Dere har et utrolig sjarmerende inngangsparti.
  Så flink du er som har begynt å trene. Jeg får komme i gang med svømmingen igjen.
  Lykke til med maleprosjektet.

  SvarSlett
 8. Kjenner til frustrasjonen, når regnet stopper opp malingsoppdragene! Så lekker en port da, helt rå! Flink som har begynt å trene! Klem fra Solveig

  SvarSlett
 9. Ja, det blir nok mest maling innendørs heretter. Gleder meg til å se porten ferdig!
  Nydelige bilder av persillen, og den tøffe lykta di!


  klem Mona

  SvarSlett

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...