7. sep. 2011

Man ser ikke forandringenHar dere tenkt på det?
Man ser ikke at man faktisk får gjort ting hjemme, i hagen og på terrassen.
Burde man ikke oftere se bakover og belønne seg selv for alt man får gjort
i steden for å ha dårlig samvittighet for alt man ikke får gjort?

Skulle ønske jeg var flinkere til det.
En annen ting man heller ikke ser er at trær, busker og planter i hagen vokser.
 Jeg la inn DETTE innlegget i juli og se så fine pottene er nå i forhold til da!
Ting skjer faktisk.
Det er morsomt å ha bloggen for ellers hadde jeg aldri tatt disse bildene og hatt muligheten til å se forandringen.
Jeg håper mine einebusker klarer vinteren! Da hadde jeg blitt glad! :)

Bli med på min giveaway!
Vinn denne landlige puten fra BUTIKLANTHANDELN.se
...

2 kommentarer:

  1. Veldig bra formulert, mange av oss burde stoppe opp litt og se på hva man har oppnådd på alle sett og vis og fryde oss over det :-) Bilder er en flott måte å minne seg selv på hva man faktisk har gjort. Tror vi iblant legger lista litt vel høyt når det gjelder hva vi skal rekke gjennom på kort tid. Ikke noe rart at mange kjenner seg utbrente og stresset iblant da...

    Ha en rolig og frydefull kveld - dere har da så absolutt GJORT MYE! :-)

    Klem Tone

    SvarSlett
  2. Vet du min kjære samboer sier alltid, se på det du har gjort når jeg sier at nå skal vi gjøre det og det og kanskje også det... Det er et godt motto å leve etter.Selvfølgelig skal vi se framover også, men det er også viktig å se hva vi allerede har gjort. Synes vi skal klappe oss selv på skulderen jeg. :)

    SvarSlett

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...