søndag 22. januar 2012

Bloggen i Boligpluss!


I dag har vi vært ute og måket innkjørsel og bygget snølykt. Det har det ikke vært mye av denne vinteren! Heldigvis. Jeg må erkjenne at jeg er en sommerelsker og at jeg har store planer om å flytte halve året utenlands når jeg blir pensjonist. :))
Det var faktisk en koselig dag ute i dag men i ærlighetens navn så var det vel mest jeg som bygget snølykten. Lille gubben på nesten to år kastet nemlig snøballene på plass. Det fungerte dårlig.
Og i morgen dere så kommer februarutgaven av Boligpluss i butikkene og i den er jeg med som månedens blogger! Utrolig spennende og litt skummelt.
Men jeg gleder meg veldig også! :))

Nå kjenner jeg at jeg er klar for å koble bort verden i et par timer
og se en film. Ønsker deg en finfin søndagskveld!

SHARE THIS POST - {PINTEREST}

3 kommentarer:

 1. Her har Mini barnebarnet vært ute i snøen for første gang, tror jeg da. Muligens møtte han på snø i jula. Men han fikk sitte på akebrett, og det syntes han var stas. Han er 18 måneder, så sist vinter var han baby. Blir nødt til å kjøpe boligplus i morgen. klem Grethe

  SvarSlett
 2. Så kul att vara med i Boligpluss, ska se om den finns här (här bor mycket norrmän). Och vilken fin snölykta ni gjorde!
  Agneta kram

  SvarSlett
 3. Gratulere med fint innslag i Bolig pluss:). Fikk det i posten for noen dager siden, men måtte ta det fram igjen og "fin" lese det når jeg leste på bloggen din at du var med.
  Veronica

  SvarSlett

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
 
SITE DESIGN BY DESIGNER BLOGS