19. jan. 2012

Ordning och reda!Hei hei! :)
Jeg startet jo opp en giveaway i går hvor en heldig vinner kan få tøffe ting fra Hübsch og Bloomingville til kontoret. Da begynte jeg plutselig å tenke på mitt eget kontor.
Kontor er å ta kraftig i, for som du ser på bildet under så er det en liten krok med et skrivebord. Siden det er veldig lett å sitte med laptopen i sofaen eller ved kjøkkenbordet så blir mitt 100 år gamle skrivebord mest stående for seg selv... (Lurer på om jeg også rekker å bli 100 år før jeg får et skikkelig system på kontortingene mine?)Det er uansett et veldig koselig gammelt skrivebord. Og etter hvert så blir det mer i orden i andre etasje med dør til garderoben og kanskje en kommode eller hylle. Da blir det kanskje koseligere å sitte her ved pulten. (Hele andre etasje er åpen hos oss med soverom, kontor og liten tv stue i ett. Men dør til gå-inn-garderoben er planlagt!)

For å komme til konkurransen hvor du kan vinne kontorting fra Hübsch og Bloomingville. Klikk her.3 kommentarer:

 1. Denne kommentaren har blitt fjernet av forfatteren.

  SvarSlett
 2. For et sjarmerende skrivebord. :) Her er kontorplassen ikke noe å skryte av, må nok melde meg på give awayen din.Takk for din herlige kommentar, det blir nok bad i neste innlegg. :)

  SvarSlett
 3. Blogger har ikke endret noe automatisk. Men nye måter/løsninger sprer seg fort, og kanskje for fort.

  Det nye var at ved å velge innebygd kommentarfelt så var det mulig å kunne svare under hver enkelt kommentar. (Som det har vært på wordpress lenge.) Det ser ut som om det fungerer for noen, men ikke for alle. Jeg har iallefall hatt problemer med å kommentere på noen.

  Sannsynligvis vil dette løse seg etterhvert

  SvarSlett

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...