tirsdag 28. februar 2012

På kjøkkenbenken


For en deilig følelse!
I dag da jeg kom hjem fra jobb skinte solen igjen på kjøkkenbenken. Føles som det er et år siden sist. At det er lyst og fint i huset når man kommer hjem fra jobb gjør virkelig at man føler at det fortsatt er noe igjen av dagen.
Det er mye på gang her nå. Det er gøy det!
(Todo-lists er tingen.)
Blant annet har vi endelig spikret hvilke fliser vi skal ha over kjøkkenbenken.
Nå er det bare det å få satt i gang...
Men det er jo litt sånn med prosjekter at man går og gnager på dem i laaaang tid før man endelig setter i gang. Og da går det kjempefort å gjennomføre! 
Så plutselig er det ferdig og det gleder jeg meg til! :)


Ha en finfin kveld så blogges vi snart igjen!


Bli med i utfordringen! :)
SHARE THIS POST - {PINTEREST}

8 kommentarer:

 1. Så deilig når solen titter frem etter vinteren :)

  Solklem

  SvarSlett
 2. Det er herlig med litt lysere ettermiddager, merker også at det er lysere om morgenene:)Og heldigvis skal det bli enda lysere:)
  Gleder meg til å se hva slags fliser det blir på kjøkkenet!
  Ha en fin kveld

  Veronica

  SvarSlett
 3. Er spent på å se hvordan flisene blir. Jeg er også i "gnagemodus" om jeg skal legge flis over kjøkkenbenken etterhvert.
  KLem Anki

  SvarSlett
 4. Først og fremst, takk for oppmuntring, det varmet. :) Ja er det ikke deilig at det faktisk er lyst når man kommer hjem fra jobb. Nå er jeg veldig spent på hvilke fliser dere har bestemt dere for.

  SvarSlett
 5. Jeg erfarer at ting tar tid. Orker ikke så mye om gangen, derfor drar ting i langdryg. men noen ganger er det veldig greit, for da rekker jeg å gjøre om på planene og draumene mine, ha-ha. Og noen ganger er det min Gubbe lille, som gjør om mine draumer og planer. Godt at vi nærmer oss vår. Klem Grethe

  SvarSlett
 6. Deilig med sol og lengre dager :)
  Og med lyset kommer lysten til å gjøre litt, deilig!
  Ha en fin kveld :)

  Klem

  SvarSlett
 7. Takk for hyggelig hilsen på innlegget mitt. Flaut å si at en ikke rakk å ta bilder, men det var faktisk tilfelle. Laget istand tapas, og tiden rakk ikke til. Det var en hyggelig blogg du har, så jeg skal "ta vare på den"

  SvarSlett
 8. Sol sol kom igjen,solen er min beste venn tralala:O))
  Nydelig rett og slett:)
  Nyt onsdagen din..
  klem

  SvarSlett

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
 
SITE DESIGN BY DESIGNER BLOGS