lørdag 31. mars 2012

FIRE TIMER IGJEN!


Nå er det fire timer igjen til avstemningen i Bergene Holms interiørpris stenger og jeg biter negler!!! På onsdag lå vi på en førsteplass, nå ligger vi på en andreplass. Dette må jo bety at det er utrolig jevnt, så ALLE STEMMER TELLER! 

Avstemningen inne på Norske Interiørblogger er skjult men Bergene Holm har lagt ut litt info underveis på sine Facebook sider. Derfor vet jeg hvilken plass vi ligger på.

Dette er så nervøst at det nesten ikke er gøy en gang. Jeg prøver å holde håpet oppe men hei hva det svinger i konkurransen! 

Takk til alle dere som har stemt på oss allerede (både en og flere ganger! :)

Jeg håper også at du som ikke har stemt vil legge noen sekunder på å gjøre det. Det betyr masse, alle stemmer teller nå! 

(Nå er konkurransen snart avgjort og da skal jeg ikke mase mer, jeg lover.)

Ha en strålende fin dag og HER kommer du til avstemningen. :))
SHARE THIS POST - {PINTEREST}

6 kommentarer:

 1. Har stemt jeg! Ønsker dere masse lykke til, dette blir spennende!

  klem Mona

  SvarSlett
 2. Skjønner at dette er ulidelig spennende:).
  Vel du har fått to stemmer av meg, både fra telefonen og data:)

  Lykke, lykke til:))
  God kveld til deg og dine:)))

  SvarSlett
 3. Mer än lovligt spännande, med så såg jag på NIB att ni TYVÂRR inte vann...
  Men ni gjorde en attans bra jobb o var med helt till the bitter end!

  ônskar er en fin helg vidare, Klem Anna

  SvarSlett
 4. Så nettopp på NIB at det ikke ble dere. Så synd. :(

  Håper dere får en fin påske likevel ♥

  SvarSlett
 5. Gratulerer med andre plassen ღ
  Var innom nettopp å så resultatet,
  synd at dere ikke vant... Ønsker
  deg uansett en riktig fin søndag
  og påske ღ Her har jeg ligget
  strakt ut i hele helgen med migrene
  men måtte innom å sjekke før jeg tok
  kvelden :) Stor klem fra Mette :)

  SvarSlett
 6. HAHAHAHAHA, nå har vi hatt noen oppklarende runder her. Gubben sitter og prøver seg på min iPAD, og var innom Moss Avis sine sider. Nå har jo jeg snakket om dere og huset deres, men han sa at det var bilde av huset deres på lokal-avisa sine nett sider. HAHAHA, Overskriften var jo veldig oppklarende for å si det sånn. Gubben har jo alltid på lokalradioen når han er på jobb. Og jobben hans er å kjøre en stor rød lastebil med plog foran, og saltbørse bak!!!! Du har sågar vært med han og kjørt, sier han. Så morsomt........ Klem Grethe PS. Det stod ingenting om hvordan det gikk med konkurransen, tror jeg. Er spent.

  SvarSlett

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
 
SITE DESIGN BY DESIGNER BLOGS