søndag 17. juni 2012

Starten på dagen


Jeg og lille gubben pleier ofte å starte dagen med frokost foran TVen. Det synes jeg er så koselig en dag som denne for eksempel, med litt ruskevær ute. Da tenner jeg lys og mens jeg ser litt på barneprogrammene så blar jeg i blader og drikker kaffe. I dag er det House Beautiful og Elle det går i. :)
En deilig start på dagen.

Nå skal jeg riste brød og lage "mackor" til oss.
Vi blogges snart igjen!

/ Jess


SHARE THIS POST - {PINTEREST}

3 kommentarer:

 1. Høres ut som en deilig start på fridagen:)

  Ha en fortsatt fin søndag også:)

  Klem Linda

  SvarSlett
 2. En god start på dagen :)

  SvarSlett
 3. Skikkelig kosestart på dagen :)
  Da har helt sikkert hele søndagen gått på skinner.

  Klem Inger

  SvarSlett

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
 
SITE DESIGN BY DESIGNER BLOGS