18. mai 2013

Nyoppdaget og nybeiset!


Hei!

Håper dere hadde en knall dag i går. Vi hadde det kjempefint, en virkelig hyggelig dag med familien. :)

Det har i vært fall ikke vært grunn til å klage på været. For noen dager! Jeg sitter her i stua og er svett fortsatt, for en dag! Og like fint skal det bli i morgen. Fantastisk!

Jeg og lillemor slapper av i sofaen og ser på Eurovision song contest. Gleder meg til å se Margaret! Trygve er ute og beiser våre to tredekk utenfor huset. Vi har ikke behandlet de i hele tatt siden de ble bygget men i år måtte vi. Han har både vasket grundig og beiser nå med en litt grå farge. Blir spennende å se hvordan det blir! Gulvene våre var algegrønne før han begynte.

Jeg oppdaget plutselig denne fine lykten på nytt. Den står i en krok i andre etasje og jeg har liksom glemt den litt. Det er som mamma sier at man blir "hemmablind". Så vant til ting og hvor de har blitt stående at man ikke ser de lenger. 

Jeg har flere blogginnlegg på gang, skal prøve å rekke i morgen. :)
Ha en fin kveld!

3 kommentarer:

 1. Veldig fin lykt! Ja det er ofte eg må ta meg ein runde i kriker og kroker for å se kva eg faktisk har ;)

  Gratulerer med lille Lisa!! Fryktelig seint ute, men sånn blir det når eg nesten ikkje har vært på nett!

  Nyt dagene!!

  Klem

  SvarSlett
 2. Nydelig lykt du har!:) Ja er det ikke rart med ting en ser til daglig men ikke
  helt ser likevel:)
  Så deilig å få nybeiset terasse! Tenker den blir som ny igjen:)
  Ønsker deg ei kjempefin pinse!!:)
  Klem fra Reidunn

  SvarSlett
 3. Den lykta er jo bare rålekker :)

  Spent på å få se bilde av terassegulvet ditt - jeg har nemlig også planer om grå beis på terrassen.

  Kos deg videre i sola.

  Klem fra Inger

  SvarSlett

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...