30. jul. 2013

Hjemme igjen!


Hei hei!

Visst er det helt nydelig å dra bort på ferie men det er også fantastisk deilig å komme hjem igjen.
Det var godt å sove i sin egen seng i natt. :)

Vi har vært 10 dager i Spania. En spontan tur til et sted hvor en kompis til mannen min har leilighet; Condado de Alhama. Jeg har aldri sett en så stor "gated community" før. Hjelpe meg så mange leiligheter! 

Bertil hadde mange venner å leke med i bassenget der nede, vi hadde egen liten hage og leiligheten var fresh. Men selve stedet synes jeg lå altfor avsides og var litt for dødt. Tur at vi hadde noen venner der nede samtidig! Om det går riktige veien kan det nok bli mye bedre der om noen år. Har skjønt at det er et ganske nytt sted.

Som dere så i forrige innlegg så fikk jeg i hvert fall en tur til Zara. :)
Shoppet både litt klær og litt interiør. Fant nydelige ting til Lisa også, masse salg!!!

Nå venter litt jobb på Macen, litt vask og sortering av klær og etter hvert wok til middag.

1 kommentar:

  1. Så deilig med tur til Spania, det kunne jeg virkelig ha tenkt meg selv altså :) Det blir vel neste år! =)

    ♥ Lizbethosnes.com

    SvarSlett

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...