11. sep. 2013

Er det på tide?


Hei!

I dag øspøser regnet ned og jeg kan faktisk ikke huske sist. For noen fine soldager det har vært, i hele sommer egentlig. Men til tross for sol så er er det noe i luften som sier at det er høst.
Jeg lurer på om det rett og slett er tid for å pynte med kongler og annet. Man vil jeg jo gjerne holde på sommeren så lenge som mulig men samtidig får jeg veldig lyst til å forandre med litt høststemning. :)
Hvordan gjør du det?

På terrassen vår er det masse gule løv, bjørken har bestemt seg for at sommeren er over tydeligvis.
Der blir det fort høststemning da.

Vi har en tur til Rhodos å se frem til, da blir overgangen til høst lettere synes jeg.
En siste uke med sommer!

I går fjernet jeg forresten alle gardiner i stue og kjøkken, det så plutselig veldig rart ut.
Skal prøve å få tatt bilder. :)

1 kommentar:

  1. her har ihvertfall konglene begynt å snike seg inn...det er så koslig å lage litt høststemning inne nå når kveldene begynner å bli mørkere så får man heller tviholde på siste rest av sommeren på dagtid :))
    Tove :)

    SvarSlett

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...