27. nov. 2013

Våre gulv


Hei! :)

Jeg fikk en hyggelig mail fra Astrid Marie som lurte litt på hva slags gulv vi har og om jeg ikke kan legge ut noen bilder. Selvfølgelig kan jeg det, gulvet er bare ikke noe man tenker på at man har. :)

Da vi skulle velge gulv til huset hadde jeg veldig lyst på ekte furuplank, hvitlasert, det er nydelig! Men etter å ha vært på besøk hos en gammel kollega som viste frem både hvor misfarget og slitt det kan bli så ble jeg VELDIG i tvil. Han flyttet på et teppe på gulvet og da så jeg hvor gult resten hadde blitt. Det var også veldig slitt med hakk og riper foran benken på kjøkkenet. 

Da vi fant Pergo sitt gulv i hvitkalket furu så bestemte vi oss begge to for at det var det vi ville ha. Vi har lagt det gulvet i hele huset bortsett fra i gangen, på badet og i walk in garderoben. Det gulvet tåler virkelig mye men ikke alt. Det blir hakk og merker men det skal en del til.
Jeg har prøvd å ta litt forskjellige bilder slik at dere skal få et inntrykk av hvordan gulvet ser ut. Det er mørkt vinterlys om dagen så det var visst ikke så lett...

Gulvet er hvitt men med en varm, gul tone. Går nok godt sammen med varmere hvit på gulvlister vil jeg tro (ferdigmalte). Gulvet har også en grå tone over seg, det er nok kvistmønsteret som gjør det.
Dette gulvet blir skittent, det er ikke til å legge skjul på. Alt synes! Med mine lange mørke hårstrå på gulvet, brødsmuler og Bertils saftsøl med litt sokkelo i så er det gjort. Jeg støvsuger hver dag og tørker flekker ofte. 

Til tross for det ville jeg aldri ha byttet ut gulvet mitt, jeg elsker det! Alt av interiør og møbler passer til og det lyser opp rommet. Hvitkalket furuplank fra Pergo.

I dag må jeg rekke Posten for å hente en artig pakke. Jeg skal vise dere litt senere, håper å rekke det denne uken. ;)

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...