9. jan. 2014

Grankvister på badet og litt mer om blogg og stil


Hei hei!

Håper alle har en fin torsdag, her sitter jeg og spiser julekaker og drikker kaffe. 
På høy tid å bli sunnere nå kjenner jeg...

Når det gjelder innlegget jeg skrev i går om å være ekte så må jeg si det var deilig å lufte temaet litt. Jeg er ikke den som alltid sier hva jeg mener men har som mål å bli flinkere til det. Jeg må innrømme at det var veldig hyggelig å få skryt for min stil men også understreke at det ikke var derfor jeg skrev innlegget. Jeg synes ikke det er så spennende med trender som gjør at kjempemange har de samme tingene, men det er jo bare min personlige smak. Det viktige budskapet her er at man ikke må gjøre som alle andre for å passe inn i en slags mal. (Blogg eller ikke.) Utrolig slitsomt og dyrt å drive og kjøpe nytt hele tiden for å være på topp! Da tror jeg fort man kan få dårlig selvfølelse og føle at man ikke strekker til. Og tenk bare på de mengder av interiørstæsj som i beste fall havner på Fretex etter hvert! For en ting er rimelig sikkert, at har man et interiør som er veldig "inn" så kommer man også etter hvert se at det blir umoderne og "ut". 

Nei jeg stemmer for at ikke et fåtall mennesker skal få bestemme hvordan alle andre skal være, ha det og gjøre. Da er vi plutselig tilbake på videregående og det er vel rimelig uaktuelt? (Jeg er heller ikke veldig begeistret for janteloven men den sitter jo i ryggmargen på oss dessverre.) Jeg og Trygve ser på Steven Hawkings episoder om universet på kveldene og da får man virkelig perspektiv. Når kloden ikke er en fjert i rymden en gang da blir det rimelig uviktig hva andre synes om mitt lille hjem. :)

En kjempeviktig ting for å få vist frem sitt interiør på riktig måte på en blogg, uansett stil, er jo bildene! Uansett hvor pent man har det hjemme så vises jo ikke det om bildene er dårlige. Men det fine er jo at alle kan lære seg mer om foto. Jeg har virkelig blitt bedre i det siste både hva det gjelder å ta bilder, redigere og å lese meg opp på hvordan man får fine foto. Det er mye jobb og det tar tid men det går. Og  enda jeg har en grunnutdanning i foto. I dag er det for eksempel første gang jeg har prøvet meg på å stille inn vitbalansen helt på egen hånd. Mye knot men det er vel de beste fargene jeg har fått på badet noen gang tror jeg. Og når man har lært seg og fått rutine på ting så går det vel av bare farten tenker jeg?

Så, om bildet da. Jeg kjører fortsatt med litt gran på badet. Det er så fresht på noe vis. (Og så har vi jo fortsatt juletreet stående en desimeter utenfor verandadøren så det var veldig lett å ordne litt grønt derfra...) Mamma har alltid tyttebærris i buketter i koselige gamle vaser på hytta. Det skal visst gjøre noe med luften og lukten. Blir litt samme sak med gran føler jeg.
Nei nå må jeg jobbe på litt her, blogges!

4 kommentarer:

 1. Hei Jessica! Jeg leste innlegget du hadde i går og er så enig med deg. Jeg har skrevet et innlegg basert på det du skrev og linket opp til bloggen din...håper det er greit for deg? Fint du har det på badet da, nydelige bilder! Ha en kjempefin dag videre!
  Klem fra Anne <3

  SvarSlett
  Svar
  1. Selvfølgelig helt greit, kun positivt! Du fikk jo inn enda en vinkling og det er så sant så sant. :)

   Slett
 2. jeg leste også innlegget til Valstad og likte vinklingen. Er selv eier av både Kahler, Bloomingville og Hay ting som min nærmeste omgangskrets ikke har hørt om, og blir veldig stolt og glad når de nå også begynner å interesse seg litt og takker meg for måten jeg har vist frem tingene på.

  SvarSlett
  Svar
  1. Helt klart et godt poeng, vi skjønner nok ikke helt for en interiørbloggboble vi er i!

   Slett

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...