13. jan. 2014

Vinter i hagen!


Hei! :)

Ja nå ble det jammen vinter. Endelig. Skikkelig kaldt og pent. Jeg lurer bare på hva som skjer med mine  laurbærtrær nå. De skal visst tåle ned til -15 men jeg vet ikke jeg... Jeg kan vel ikke ta de rett inn i varmen heller nå. Kanskje kjelleren, der er det kaldt. Ja vi får se først hvor lenge det blir slik, vil jo gjerne prøve å få de til å overleve til det blir vår og sommer igjen!

Den lykten som ser litt marrokansk ut er egentlig en lykt som jeg har hatt inne i alle år. Fikk den av mamma for som sagt mange år siden men har aldri helt funnet den riktige plassen for den. Til jeg kom på at den kan stå ute, der er den mye finere! Og det gjør jo ingenting om den blir mer rusten.

(Faktisk så er denne lykten også fra mammas jobb akkurat som den pantposen i går. Men det er så lenge siden så da var det ikke Office Depot en gang... :)
I dag kommer Trygve hjem igjen og skal være hjemme lenge, jaaaa! Alenemoren gleder seg stort. :))

5 kommentarer:

 1. Nydelige vinterbilder !
  Her har det nettopp begynt å snø litt, får bare håpa det legg seg :)

  Ønsker deg ei fin ny veka!
  Klem Birgit

  SvarSlett
  Svar
  1. Tusen takk Birgit! Ja jeg håper også på at det blir litt snø nå. Slitsomt med bilkjøring og knot men ellers er det jo helt nydelig med litt ordentlig vinter. :)

   Slett
 2. Så fint du har det utomhus.
  Håper du får laurbærtreene til å overleve :)

  Klem

  SvarSlett
  Svar
  1. Tusen takk Inger! Jeg håper også det men akkurat nå er de dekket av snø...

   Slett
 3. Hei Jessica :)
  Så koselig det er her hos deg ღ stemningsfullt og herlig
  inngangsparti - med en dæsj snø som lyser litt opp :)
  Her hos meg er det ikke kommet noe snø ennå, men
  det er kaldt + i tillegg med vinden, så ... huttetuuuuuu...
  Ønsker deg en fortsatt fin uke, og takk for titten :)
  Klem fra Mette

  SvarSlett

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...