25. feb. 2014

Vår garasje før og etter


Hei!

For et nydelig vårvær det er ute! Fuglene kvitrer og gatene er fulle av grus. Helt herlig!
I morgen blir det vårkonkurranse her på ekte interiør. Håper du har lyst til å blir med! :)

Jeg har allerede satt i gang en liten utfordring på instagramkontoen også. Der kan du vinne superjentete og sommerlig hagesett fra Nyblom Kollén. Sjekk ut @ekteinterior om du vil.

 Jeg har forresten bestemt meg for å fortsatt bli på IG. Plutselig ble det gøy igjen og det var når jeg bestemte meg for å ikke gå inn å sjekke hele tiden. Nå er jeg inne på Instagram med mange timers mellomrom. Ingen dårlig samvittighet lenger og da ble det plutselig artig igjen.

Jeg husker forresten at jeg hadde en slik runde på jobben for noen år siden. Da gikk jeg kun inn og sjekket mail på bestemte tidspunkter. Det fungerte egentlig veldig bra. Et supert tips om man kjenner at det er noe på data/pad/mobil som er i ferd med å ta overhånd.

Men nok om det, sjekk ut tidenes garasje! :))))
Slik så garasjen vår ut da vi overtok huset i 2003. Utrolig artig.
Den gule garasjen rommer nok både en og to… sykler. ;)
Garasjen i 2003.
Garasjen i 2011.

Garasjen er til og med litt mer ferdig nå enn på bildet og det har skjedd litt av hvert i gården. Jeg fant disse bildene da jeg lette frem andre bilder til serien HUSET restaureringen. Måtte bare poste de. For en forskjell! Men jeg må si jeg synes det var synd at vi ikke hadde plass til å bygge opp en ny låve der den gamle sto. Det hadde blitt kjempekoselig. Trygve skulle absolutt ha en gigantisk garasje. Men vi har fått oss en liten rød redskapsbod i hver fall da. Hrmmm. ;)
Blogges!

2 kommentarer:

 1. Utrolig fiiin!!
  Kjekt meg stor garasje:)

  SvarSlett
  Svar
  1. Takk! Ja veldig kjekt men den er jammen full denne også. Vi "trenger" låve! ;)

   Slett

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...