1. mar. 2014

Jippi!


Hei og god lørdag! :)

Jeg glemte å fortelle dere i går at jeg vant Norske Interiørbloggers tapetutfordring på Instagram. Så nå får jeg to ruller tapet fra Sandberg. Jippi! (Det var med dette bildet fra Bertils rom.) 

I dag viser jeg et bilde fra da vi hadde vårt soverom oppe, bare fordi vi har tapet der. Nå fikk jeg så lyst til å velge en tapet fra Sandberg til stua. Det rekker ikke til hele men hvis jeg kjøper til litt så har vi til hele rommet. Husker dere jeg viste dere en tapet jeg har veldig lyst på, fra Ralph Lauren? I går fant jeg en fin en på Sandberg også. Moro moro. Vi får se hvordan det blir. Vi hadde jo ikke tenkt til å pusse opp akkurat nå… Men veldig lyst… You know how it is. ;) 

Nå må jeg slappe av litt mens Lisa sover, vi blogges snart igjen!

4 kommentarer:

 1. Gratulerer!!
  Det er gøy:)
  Fint bilde ♥

  SvarSlett
 2. I know how it is! Men tapet er ikke pusse opp da! Det er kjapt og resultatet kommer med en gang! Kjør på sier jeg!

  SvarSlett
  Svar
  1. Hei Vics!! :) Det er bare det at vi skal ta taket og lister med vindu og dører i samme slengen. Det er så slitt. Og da begynner det å dra seg til litt…

   Slett

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...