25. mai 2014

Vårt kjøkken på forsiden av Maison!


Hei!

Har dere sett så fantastisk? Vårt kjøkken på forsiden av det flotteste bladet jeg vet om; Maison interiør! Dette er så utrolig morsomt og noe som var meget fjernt da huset var på sitt mest kritiske. Tenk at jeg da satt å bladde i blant annet Maison for inspirasjon til innredning. (Som skulle komme langt senere…)

Det som er mest stas synes jeg er at redaksjonen i Maison og jentene som har laget saken fokuserer på jobben vi har gjort. Og ikke kun ser det ferdige resultatet. Vi satset jo faktisk alt på huset i de to årene som vi bodde hos svigers. Til tross for at både jeg og Trygve kan legge inn et ekstra gir når det trengs så er dette store prosjektet uvirkelig å tenke på nå. :)
På dette punktet så fant vi et lite tømmerhus inne i huset. Denne delen er i dag vår stue, vårt soverom og vårt bad. Det ble jo etter hvert enda verre enn dette og denne delen var bare et stort gjørmehull. Les gjerne min serie om restaureringen av huset her

Redaktøren for Maison har også skrevet litt om oss i lederen i nye utgaven og da blir jeg så stolt. Og spesielt stolt over Trygve som tryller frem de mest utrolige snikkerier. (Mange ting han har bygget rundt om i huset er med i artikkelen.)

Ja dette var virkelig moro og en bekreftelse det må jeg helt ærlig si. 
Så inspirerende at noen ser både jobben vi har lagt ned og det levende hjemmet vi prøver å skape. :)

Ha en riktig god søndag! 

6 kommentarer:

 1. Så fantastisk! :) Gratulerer så mye! Velfortjent :) Det er helt utrolig å se hva dere har fått til.
  Klem fra Lite hi

  SvarSlett
 2. Så hyggelig at du har fått omtale av det fine kjøkkenet ditt,
  og så bra at de også har hatt fokus på den enorme jobben dere har gjort
  for å få til drømmehuset.

  :) INger

  SvarSlett
  Svar
  1. Ja det er ekstra gøy at de har fått med slitet bak. :) Glemte å skrive i innlegget at det er en artikkel fra hele huset ute og inne! :))

   Slett
 3. Gu så gøy, må ut å kjøpe Maison jeg. Dere har gjort en helt vanvittig jobb på det huset, må være litt uvirkelig å se tilbake på all jobben.

  SvarSlett
  Svar
  1. Ja det er det, kan ikke skjønne at vi orket. Men det er helt sikkert fordi vi ikke så hele prosjektet på en gang, det gikk litt dag for dag det der. ;)

   Slett

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...