27. jun. 2014

Blomster foran huset


Hei og god freeedag!

Det er fortsatt ganske rotete i bedet foran huset men litt bedre blir det for hvert år. Jeg har vel innsett etter hvert at med barn, full jobb og alt annet så kan ikke alt bli ferdig med en gang. Man får rett og slett være fornøyd med å få gjort litt hvert år. Og så må man ikke glemme å se tilbake på hva man faktisk har fått gjort. (Veldig lett å glemme!!)

Nå har jeg knipset litt sånn fancy bilder slik at dere skal tro at det er skikkelig frodig og orden i hele bedet. ;))) Nei men faktisk så er det noen stauder som har blitt skikkelig fine og det er så gøy. Det jeg må ha nå er flere busker. Det er et så stort område så vi må liksom lage litt landskap. Ikke bare små tynne blomster. En blandning.

Et sted som jeg virkelig liker knæsje farger, det er blant blomstene i hagen. De knallrosa hadde mamma med fra en venninne i Sverige. Og de hvite lurer jeg på om rett og slett er ugress egentlig. Fått de av naboen og mamma kalte de for slaskblomster eller noe sånt. I hennes barndomshjem vokste de frodig på "slaskhögen" nemlig. Der de kastet ut avløpsvann, matrester og slikt. Men de er jo kjempefine og står supert i buketter inne. Noen som vet noe om disse?
Helt supert med blomster som sprer seg også. Det gjør begge disse. Heller rense bort litt enn prøve å få fart på en liten tue. :))) Ha en fantastisk fredag! 

4 kommentarer:

 1. Flott og fargerikt - og mye mer enn det jeg har, hihi..
  Syns du har fått det så utrolig fint ღ Jeg har fulgt
  deg en stund, og tittet innom deg flere ganger i uka
  Koselige lykter under her også ღ - og ja det er også
  viktig å huske på hva man har fått gjort, lett å glemme
  innimellom :) Ønsker deg også en riktig fin fredagskveld
  og fortsatt fin sommer :) Klem fra Mette

  SvarSlett
  Svar
  1. Tusen takk Mette! Ja det blomstrer vel litt senere hos dere der oppe også? Det begynner virkelig å bli et hus og en hage her ja og et er så gøy. Litt mer ferdig med ting for hvert år. GOD HELG!

   Slett
 2. Er glad for at jeg har noen blomster som sprer seg raskt jeg også, har mange nye bed.. ser litt glissent ut enda. :) de hvite var veldig fine :)

  SvarSlett
  Svar
  1. Glissent her også. ;) Men det morsomme er at det blir finere og finere for hvert år. Bare å stille seg inn på at det tar tid med hus og hage. God lørdag! :)

   Slett

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...