15. okt. 2014

Vinterlys utendørsHei!

Nå har jeg akkurat tatt inn de siste sommerblomstene og nå har jeg så lyst til å høst/vinterpynte ute. Vet bare ikke helt hva slags pynt som tåler masse regn… Men noe må det bli. Gleder meg til å sette ut lysslynger også, det er så koselig i mørket! Men det er vel litt tidlig ennå vel? Eller? 

I sommer plantet jeg forresten mine buksbom i frosttålige potter så nå håper, håper, håper jeg at vi skal klare å overvintre de. Den som lever får se… Jeg skal i hvert fall beskytte de mot vårsolen når den kommer, tenker at det kan være den som knekker mange busker og trær.
Lurer på om kanskje buksbomen skal få vinterlysslynger på seg? Hva tror dere? Det kan vel bli fint? Nå kommer snart gutta i familien hjem fra guttetur til Køben og det skal bli koselig å høre hvordan de to har hatt det. :) Blogges!

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...