27. okt. 2015

Messingdetaljer!


Hei hei!

Hvordan står det til med dere? Her er det som nevnt tidligere utrolig fart og full rulle om dagen. Har måttet nøysomt fylle ut kalenderen vår og hengt den midt foran på kjøleskapet for å kunne følge med på alt som skjer. To do-lister i hue og r... Akkurat. ;)

Jeg synes det er veldig fint og tidløst med messingdetaljer. Både ute og inne egentlig. Det passer nok alle interiør og stiler mer eller mindre... men kanskje spesielt godt til den litt klassiske stilen. Eller hva sier dere? Vi har både dørhåndtak og lås i messing på ytterdøren og nå også et dørskilt. Det er kjempeflott, bestilt fra www.signonline.no. Vi har jo et skilt på baderomsdøren også, husker du det? Du kan se det her ellers. 

Noen som har lagt merke til at sidevisningene på bloggen i dag har passert 1,5 millioner? Stilig! Håper på mange flere. :)

Skal vise dere noe rart og artig i morgen. Gleder meg. Blogges! 

4 kommentarer:

 1. Gratulerer med 1,5 mill.

  Jeg er spent på å høre mer om det nye huset.

  SvarSlett
  Svar
  1. Tusen takk Åshild! Ja, det kommer mer om nye huset. Akkurat nå driver vi og tegner og regner og forbereder. Om ikke så veldig lenge tar vi over. Gleder meg til å komme skikkelig i gang og skrive om det. :)

   Slett
 2. Fantastisk blogg! Du har det så fint! Kan jeg spørre hvor du har kjøpt de flotte utelampene du har på veggen?

  SvarSlett
  Svar
  1. Tusen takk! Nå ble jeg veldig glad. :) Lampene er faktisk fra en gammel bygning her i byen. Mannen så at de var i ferd med å bli tatt ned. http://www.ekteinterior.com/2012/08/nye-utelamper.html

   Slett

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...