3. nov. 2015

Høsthuset!


Hei hei!

Nå var det noen dager siden. Det blir alltid full rulle når hele familien fra Sverige er her. Og da går all tid til å være sammen og planlegge neste måltid. Og slik skal det vel være? :)

Så fin høst vi har nå altså! Før alle flotte blader faller av så er det jo helt nydelig i naturen og i hagen rundt huset. Kan ikke helt skjønne at vi etter hvert skal flytte herifra men litt etter litt så begynner jeg faktisk å venne meg ved tanken. 

Nå er det like før vi overtar nøklene til det nye huset og begynner med en ny renoveringsserie. Litt lettere denne gangen men det blir nok å gjøre likevel. Jo mer vi planlegger jo verre blir det holdt jeg på å skrive. Haha! Du vet hvordan det er; jo flere muligheter man åpner for jo mer vil man ha. :))

Etter hvert så skal jeg fortelle mer i detalj hva vi skal gjøre på nye huset men jeg kan avsløre at vi har noen spennende løsninger på gang. Både utvendig og innvendig og med en stilig ting vi har tegnet inn på kjøkkenet. Det er litt for tidlig å slå fast at alt blir som planlagt, det får vi heller ta litt etter hvert da ting konkretiserer seg. Det er jo ofte en eller to overraskelser som dukker opp i forbindelse med renovering. Gleder meg så til å komme i gang!

Håper dere har fine dager, vi blogges snart igjen!

6 kommentarer:

 1. Kan forstå det er rart å skulle forlate dette fine huset, det er jo så dere. Skal dere bo i det nye når dere pusser opp? Blir uansett spennende å følge med på.

  SvarSlett
  Svar
  1. Javisst er huset oss!! Du har helt rett Kari. Føler det samme men det burde vi klare å få til med det nye huset også, burde vi ikke? Uvant tanke nå... Vi skal bo i gamlehuset mens vi pusser opp. Det blir tøft med to hus i en periode men det går. Renoveringen kommer til å gå så mye fortere på den måten også!

   Slett
 2. Jeg håper at dere har mulighet til å bli boende i "gamlehuset" mens dere tar det grøvste i nyhuset.

  SvarSlett
  Svar
  1. Ja det er akkurat det vi skal. Det blir helt klart tøft med to hus men det går i en periode. Blir jo SÅ mye lettere å renovere i nye huset når vi ikke bor der!

   Slett
 3. Fint bilde, elsker høsten ♡

  ps: ser at dine bilder, akkurat som mine, blir bittesmå og uklare når vi pinger innleggene våre på Blogglisten...
  Vet du hvorfor?

  Ha en fin fin kveld! :)

  SvarSlett
  Svar
  1. Blir dine også sånn?! Jeg oppdaget i dag at mine ble det, det ser jo helt kokos ut! Aner dessverre ikke hvorfor...

   Slett

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...