23. jan. 2016

Det hvite hus!


God morgen lørdag!

Så utrolig deilig med sovemorgen, kan ikke huske sist! Håper dere også er uthvilte og klare for en av ukas beste dager. :)

Her har temperaturen steget fra cirka -20 til -3 og det synes jeg også er veldig deilig. Det blir slitsomt å ha det sinnsykt kaldt dag etter dag. Noen minus og masse snø er perfekt! Dette bildet av huset tok jeg mens jeg var ute og måket den første snøen i vinter. Så nydelig og så mye snø! Fortsatt like mye snø og jeg håper den får ligge. 

Jeg kommer til å savne den landlige følelsen her ved huset og i hagen! Jeg håper vi får det koselig ved stranden også. Det tror jeg vi skal klare men det blir jo på en annen måte. Jeg lurer også på hvordan huset kommer til å se ut når vi er ferdige og hvilken farge det blir! Store forandringer blir det etter hvert. Ny spennende kledning, tak og nye vinduer. Lurer veldig på hvilken farge vi skal gå for også. Snakk om at vi går all in! 

I dag skal vi ned til huset og pigge opp gulv. Støtte på en overraskelse selvfølgelig og må gjøre en større jobb enn vi trodde. Kommer tilbake til dette i serien. Blogges snart igjen, ha en kjempefin lørdag!

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...