27. jul. 2016

Når tar det slutt?!


Hei!

Ja det lurer jeg på nå; når tar det slutt? Når tar vi med oss siste eske ut av gamlehuset? Alle dere som har vært gjennom en flytteprosess vet nok hva jeg snakker om. Plutselig så er det ikke gøy å være i huset man flytter fra, det er jo ikke et hjem lenger. Ingen møbler. Rot og esker overalt. Og i huset man flytter til er det jo bare kaos. Der også. 

I går var jeg alene mange timer i gamlehuset og bare pakket og pakket i esker og plastbokser. I dag skal vi kjøre mange lass og bare måke det ut. Skjønner ikke hvor mye ting vi har. Det kan da ikke være nødvendig? Simple living er tingen. Jobber mot et enklere liv nå med færre ting. Jeg fant ting i kottet i går som jeg ikke visste at vi hadde. Det er faktisk litt sykt.

Nå skal jeg stikke å kjøpe flere helt tette plastbokser. Det er jo tingen å forvare i når man må lagre på et loft som ikke er tett. Julepynt, sko og annet må opp der så fort Trygve er ferdig med ventilasjonssystemet der oppe. Frem til da må det stå midt i stua. ;) Vi får også lov til å lagre en del hos svigers i en periode. Det må visst til.

Nå vil jeg bli ferdig. Må jobbe på. Blogges!

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...