30. jul. 2016

Pakking, flytting og vasking!


Hei!

Å flytte er slitsomt! Ikke bare pakkingen og fremfor alt bæringen, men også utvaskingen av huset! Det har jeg drevet med de siste dagene.

Vi sjekket hva det ville koste å kjøpe en flyttevask. Det virket å bli ganske kostbart. Vi fant heller ikke noen som hadde tid akkurat da vi trengte vask. Vi fikk vel egentlig ikke helt bestemt oss hvordan vi skulle gjøre med vaskingen, men så ble andre etasje tømt en dag og jeg bare begynte. På med hodelykt og begynte lengst inn i kottet mens gutta bar ut de siste lassene. :)

Siden jeg da var i gang så fortsatte jeg bare. Jeg tenkte egentlig at vaskejobben skulle blir helt forferdelig stor, men siden jeg tok et og et rom etter at vi tømte dem så bare fortsatte jeg. Trygve tok litt sånn spesialvask her og der og kjørte lass etter lass. Til fyllinga, til svigers og hjem til nye huset. Hvor deilig er det ikke å se at man sakte men sikkert blir ferdig? Det er så nydelig det! 

I går vasket jeg i ni timer i strekk og det gjorde jeg dagen før det også. Det er nok fortsatt en dags vaskejobb igjen med det aller siste skulle jeg tippe. Til tross for at det virkelig ikke er mye igjen så vet jeg av erfaring at timene går...

Litt trist er det jo egentlig at man vasker som man kanskje aldri har gjort til seg selv. Jeg mener; ALT til minste detalj. Tenk hvis man hadde gjort det en gang iblant. Veldig hyggelig. Da ser man huset sitt fra sin beste side. :) 

Jeg lurer for øvrig på om jeg har gått ned et par kilo gjennom flytteprosessen. Er i hvert fall sykt sulten etter å ha vært i bevegelse HELE dagen, hver dag i lang tid. I går kveld da jeg kom hjem spiste jeg en stor Fjordland middag med laks, etter det en Sportlunsj sjokolade, etter det chilinøtter og var fortsatt ikke sånn stappmett. Våknet kl. 6 i dag og var sulten, fikk ikke sove mer. Måtte opp å spise. ;)

Helt til slutt så tok jeg tak og kjøpte inn nok plastbokser slik at vi kan sette tingene våre opp på loftet. I stedet for å først lagre det i esker og så måtte pakke det om igjen så la jeg alt i plastbokser med en gang. Nå har vi fulle stua. Hadde sånn flaks at det var salg på Europris og fikk 60 liters bokser til 50 kroner stykk. Det er de med sort klemme til lokket. Da ble det 10 stykker. :)

Mens gamlehuset skinner som en sol, er kaoset her i nye huset helt enormt. Må prøve å få måket litt. Vi blogges snart igjen! 

2 kommentarer:

  1. Ta bilder av kaoset, ikke for å vise til noen, men for å se på om noen år. Jeg angrer at jeg hele tiden skulle vente, for nå skulle jeg gjerne ha sett hele prosessen med å komme i orden.

    SvarSlett
    Svar
    1. Det skal jeg jammen gjøre med en gang Åshild! :)

      Slett

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...