Om meg


Hei! 

Jeg som skriver denne bloggen heter Jessica. Jeg er 41 år og kommer fra Sverige, men faktisk har jeg snart bodd mesteparten av livet i Norge. :)

I 2003 var jeg og min mann Trygve på leilighetsjakt. Den gikk ikke så greit for det endte opp med at vi kjøpte ei rønne av et hus i stedet. En over 100 år gammel bolig som etter hvert ble riktig så fin. 

Vi gjorde ALT med det huset og derifra kommer min store interesse for hus, hjem, interiør og hage.

I 2015 gjorde vi det igjen! Vi kjøpte et renoveringsprosjekt og jeg lover at dette er siste gangen!

Huset ved stranden har en nydelig beliggenhet ved en blåflaggstrand og med naturen rett utenfor. Les hvorfor vi gjør dette og hvor langt vi har kommet i serien om Huset ved stranden! HER.

I tillegg til at jeg synes det hyggeligste i livet er å pusle hjemme med hus, hage og familie så skriver jeg i bloggen om noen andre ting også. Jeg brenner for simple living og det å leve et godt liv med det enkle og nære. Jeg er minimalist.

Jeg digger å trene og jeg elsker å reise. Er veldig glad i å lage mat og deler glimt fra hverdagen. Jeg har en gutt og en jente som begge går på barneskolen og jeg er gift med min superhandy mann Trygve. Vi har en katt som heter Morris. 

Håper du finner inspirasjon her hos meg.
Legg gjerne igjen en kommentar og hjertelig velkommen! 

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar