Minimalism

Hei!

Jeg er minimalist. 😀 

Det har tatt meg noen år å finne ut at akkurat det er en beskrivelse som passer perfekt inn på meg. Jeg har alltid vært slik så lenge jeg kan minnes, jeg bare visste ikke at det fantes et ord for det.

Jeg elsker å organisere, rense opp og kaste/gi bort eller selge ting som er ubrukelige for meg og familien. For meg handler ikke minimalism om å ha så få ting som mulig, men om at de tingene vi har er verdifulle. 

Trenger jeg det? Bruker jeg det? Betyr det noe for meg? Hvis svaret er nei, nei og nei er det på tide å gjøre seg av med det.

For meg gjelder dette ikke bare fysiske ting, men alle deler av livet. Hva ønsker jeg å bruke min tid på? Hva vil jeg ha mer av i livet og hva vil jeg ha mindre av? Når man har stilt seg spørsmålene og har kommet frem til svarene er det på tide å gjøre noe med saken. 

Det kan være forbasket tøft å ta noen valg. Kanskje må man også velge bort mennesker? Men dessverre finnes det nok ingen snarveier til å få det livet man ønsker. Man må være ærlig og man må være modig og man må stå opp for seg selv. Målet er et godt liv med det enkle og nære og det som betyr mest. 

Hva tror du, er simple living og minimalism noe for deg? 


Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar