22. februar 2011

Lys gul er landlig og pentI går gikk jeg forbi et rekkehus og utenfor sto det noe som så ut å ha vært et pent skrivebord. Eller et nett avlastningsbord. Det hadde enkle rette former og så ut som det hadde bortåt 100 år på nakken. Det var lyst gult og det var kjempefint!

Jeg fikk nesten lyst til å gå å ringe på og spørre om de skulle kaste det, for det så sånn ut.


For lenge siden (når jeg var rundt 20…) hadde jeg mye knallfarger i interiøret. Gult var min favorittfarge. Jeg har lenge vært mettet på gult men nå kjenner jeg at jeg begynner å like det så smått igjen.

Som denne lille kannen som jeg falt for på loppis før jul. Jeg fant retro-julegave til min søster og denne ble med meg.

Nå sitter jeg å lurer litt på stolen ved skrivebordet mitt. Hadde den passet i sitrongult tro?..

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar