13. april 2011

Bilder fra hagenDet er så herlig å være ute i hagen igjen!
Skulle ønske alt kunne blomstre nå!

Samtidig er det jo så koselig å planlegge og ordne i hagen
og følge med på alt som gror og vokser.Her er noen bilder fra hagen min nå.

Løker fra Amsterdam er på gang i krukka. Jeg pleier alltid å lage noe av alle bjørkegrener som ligger i hagen vår hver vår. Her en krans som gjør "inne" potta litt mer ut...Jeg fikk hjelp av Mr. T. til å bære opp oliventrerne fra kjelleren. Tror de var MEGET klare for mere lys nå. De hadde kastet lange skudd mot vinduet. Nå er de lykkelige ute i frihet igjen!
Disse turtelduene sitter oppå fjellet i hagen vår og koser seg. Jeg synes det er morsomt å lage små koselige plasser og overraskelser rundt omkring i hagen.
 Lykter i trærne, akkurat som Pippi Langstrømpe.

 SOM jeg gleder meg til å fortsette planleggingen og planteringen!! Har du ikke blitt med? Trykk på bildet for å delta.

Påskekrim
Bli med å løs mordgåten - få Laura Ashley lysestaker i dusør!10 kommentarer:

 1. Så fint du har det ute! flott du la deg til som følgar, så at eg lett fant deg..legg meg til som følgar..!

  SvarSlett
 2. smart med den kransen av bjørkegrener! Har hagen full av grener selv, så det skal jeg sannelig notere bak øret til en dag jeg sitter ute og pusler! :)

  *Riktig god onsdagskveld*

  SvarSlett
 3. Det er super helrig vær ute for tiden :D Nydelige bilder du fikk tatt! Skikkelig vår følelse:)

  Ha en fin kveld, klem fra Anne-Marthe:)

  SvarSlett
 4. Er det ikke utrolig deilig! Å, som jeg elsker denne tiden :)

  SvarSlett
 5. Hvis den blir brun og dør er det frosten som tar den. Det er også forskjellig herdighet på Buksbom. Sjekk typen før du kjøper. JEg har bare en i en krukke som jeg setter i en kald kjeller gjennom vinteren. I år har den tørket litt og blitt gul - men nå vanner jeg og gjødsler - og klipper bort det gule :) Dessuten, det kan også være jordsmonnet. Hvis det er feil jord fryser den fortere tilbake. F.eks. døde alle mine lavendel inntil jeg lærte å plante i sand og gjødsle som vanlig. Snakk med en planteskole - det ville jeg gjort. Lykke til. Den er jo så vakker!

  SvarSlett
 6. Tuuuusen takk for inspirasjon:) Jeg er i skikkelig hagemodus for tiden, så dette innlegget passet meg bra. Jeg lager også pynt av kvister, men dette var nytt. Flott å ha det rundt blomsterpotten:)
  God natt:)
  Klem

  SvarSlett
 7. Jeg lærte av en rosekar at "ingen blomster er sikre i krukke i Norge - det er tross alt Norge" ;) Det kan synes som om han har rett... Nei, hvis de er i krukke er det nok helt sikkert at frosten har tatt rotta på dem. Min buksbom har stått i krukke i mange år nå. Bare pass på tørke og gjødsel på våren, som sagt. Nå er det helt sikkert natta. Vi blogges :)

  SvarSlett
 8. Det er sååååå deilig at våren ENDELIG er her:-) kjekt at du feirer det ute i hagen ;)) men et spørsmål: hvordan "fikser" du oliventrærne? Mine dør veldig fort :-(

  SvarSlett
 9. Neimen hvem er det som har fått blogg:-)Uten å si ifra???!!!???
  Så morsomt.. Jeg har gått gjennom litt av bloggen nå og ser jo at det må være år og dag siden jeg har vært på besøk hos dere nå... Så mange forandringer.... Skal følge med deg videre vennen!Og ikke minst komme på besøk:-)
  Klem

  SvarSlett
 10. Det var der jeg oppdaget bloggen... Gikk gjennom NIB i stad og så hylla... Tenkte: Den har jeg sett før!!! Og selvfølgelig har jeg stemt på den:-)

  SvarSlett