11. april 2011

Har du noen ideer?Disse pallene er mitt neste oppussingsprosjekt.Jeg har dem i tankene litt hele tiden nå, siden jeg ikke har bestemt meg for hva jeg skal gjøre med dem.Jeg vil gjerne høre om du har noen ideer, men først må du få pallenes livshistorie!Pallene er fra mine foreldres hjem. De kjøpte dem en gang på tidlig 80-tall, da var de i lys bjørk. Siden har jeg slept rundt på dem noen år, mellom mine forskjellige bopeler.
I 2002 flyttet jeg og Trygve sammen i en leilighet. Jeg bestemte meg da for å male dem. Jeg husker ikke nå hvilken farge jeg hadde tenkt men jeg kom ikke lenger enn til grunningen. Et ufrivillig shabby chic prosjekt kan man kanskje kalle det...

Vi kjøpte vårt rukkel av et hus og begynte å pusse opp og et sted på veien havnet pallene igjen hjemme hos mine foreldre. Til for et par måneder siden da jeg fant dem i boden. Jeg hadde glemt dem helt og skjønte ikke helt hvordan de havnet i Sverige igjen. Så bar det tilbake til Norge og nå står de her på mitt kjøkken. :-)
Jeg synes pallene er enkle og pene i formen og de funker bra på kjøkkenet vårt. Til nå har vi fått litt ekstra varme under stumpen med myke puter.
Det var historien om våre paller. Hva ville du ha gjort med de? Malt de eller kanskje ikke?
Har du noen ideer så tar jeg i mot dem med glede!

Ha en finfin dag!11 kommentarer:

 1. Vet ikke om jeg ville gjort noe med dem hvis de passer til resten av interiøret.
  De ser jo naturlig slitt ut , og hvis du liker stilen så er de jo perfekte.
  Ellers ville jeg malt dem i en pastellfarge og latt dem få nye , søte putetrekk :)
  Lykke til !

  SvarSlett
 2. Heisan du. De pallene var kjempefine akkurat som de var, men kanskje du kunne malt noen sjablonger på dem, eller noen koselige sitater. En annen ide er å kle toppen med ett langhåret villsauskinn tilpasset størrelsen på pallen. Da henger hårene litt over kanten, og skaper ett stilig utrykk.
  Lykke til!
  :) Susanne

  SvarSlett
 3. Åh så spennende! Detta var moro! Flere tips jenter! ;-)

  SvarSlett
 4. Først vil jeg si at jeg synes de er fine som de er:) Så synes jeg du har fått noen supre forslag her over. Spesielt er jeg glad i langhåret saueskinn som "Min stil" foreslår. Søsteren min har kledd en slik pall inn i avispapir og lakkert over, det ble også veldig stilig..
  Du kan f.eks lime på tegninger eller brev fra barnet og lakkere over. Eller hva med vakre servietter til decoupage?!
  Gleder meg til å se hva du gjør;)
  Ha en fin dag.
  Klem:)

  SvarSlett
 5. Hmmmmm. kommer jo ann på fargene i interiøret. I og med at jeg er i heklemodus om dagen, så hadde jeg heklet et trekk til de grå putene dine!!! Og malt stolene i en passende farge!!!!! Ola-stoff er også stilig!!!! Rive smale filler av utgåtte ola-bukser, og hekle puter!!!! Det er hva jeg skal bruke påska i år til!!!!! Rive filler og heke og strikke puter med dem!!!! Det blir spennende å se hva du kommer frem til!!!!! Klemz

  SvarSlett
 6. Likte de som de er jeg... Fint med en pute på da.. Morsom historie bærer de på også :-))

  Klem klem Birte

  SvarSlett
 7. Da du skrev om paller så jeg for meg noe helt annet, nemlig sånne europaller man får varer på. Så jeg scrollet meg nedover i blogginnlegget ditt og lette etter disse pallene. :) Vet jo mange bruker slike paller til sofa og bord.

  Jeg synes krakkene/pallene dine er veldig søte slik som de er jeg da, enkle og rene i formen.

  Ha en flott dag

  Klem fra meg

  SvarSlett
 8. Tusen takk for kommentarer allesammen! Det er så moro å høre deres ideer. Ninni, du har jo helt rett! Krakker skulle jeg ha skrevet! Prøver å skrive norsk men innimellom så sniker det seg inn et svensk ord uten at jeg merker det gitt! :-) Pall = krakk altså... :-)

  SvarSlett
 9. Blank svart :D Det hadde blitt stilig, som de stolene dine ;)

  Ha en fin dag! Klem Anne-Marthe:)

  SvarSlett
 10. Jeg er ikke så god på møbler - bedre på Magnolia. Ja, det er mange Magnolia i Drøbak, men de står ofte i private haver rundt forbi. En praktfull en foran Hospitalet. De blomstrer ikke ennå. Litt tidlig. I Ås er det mange Magnolia samlet på et sted. Pallene er kjempefine! Lykke til :)

  SvarSlett
 11. Hei!
  Jeg fikk en ide om å sage litt av beina på krakken,så du får en høyde på 48 cm,for da kan den bli mer anvendelig på badet,soverommet i entreen eller på kjøkkenet.
  Decopage av gamle aviser eller tegneserier på stolsetet??
  Lykke til med valget!

  SvarSlett