25. april 2011

Orden i sommersakene!
Tips!

Om du som meg, elsker å ha det pent og ryddig rundt deg, så har jeg et tips.
Det funker spesielt bra nå som sommeren kommer!


Jeg rydder hele tiden. Rydder vekk alle saker som flyter omkring på kjøkkenbenken, kjøkkenøya, kjøkkenbordet, på skjenker, kommoder og på gulvet.

Om sommeren blir det enn verre. Da er det solbriller, solkremer, kepser, små solhatter, bøker, glass, aviser og mye mer som ligger spredt på terrassen og inne i huset.
Jeg har et lite slagbord rett innenfor døren ut til terrassen, der havner mye av tingene nevnt over. Så i fjor kom jeg på ideen som fungerer veldig bra for meg. Jeg har satt en stor blikkboks med lokk på innenfor døren. Når jeg tar en rydderunde for kvelden hiver jeg bare alt oppi der og på med lokket.
Jeg kunne like gjerne ha latt alle tingene ligge åpent på bordet men det funker ikke for meg. Jeg vil ha det pent! Det fungerer heller ikke med en kurv eller lignende. Jeg må ha på et lokk slik at jeg slipper se rotet!

Boksen er jo også veldig fin å se på, den har jeg kjøpt på loppis. Den har jeg hatt fuglemat i i alle år til jeg kom på denne ideen.

Hva tror du, kan dette være noe for deg? :-)
...

3 kommentarer:

 1. Veldig smart! Jeg har en boks til alt vertøyet som flyter rundt her i huset, for det blir det mye av når man pusser opp litt her og der...

  SvarSlett
 2. Kjempelurt!! Eg og MÅ ha det ryddig rundt meg heile tida. Kan ikkje fordra ting som flyter..så takk for ideen, og takk for helsing hos meg:)
  Kjempefin blogg du har, kjem gjerne igjen:)
  Klem:)

  SvarSlett
 3. Lurt! Er med på ideen din, og skal jammen gjøre det samme! Ting flyyyter rundt innimellom, om med to unger blir det ikke rent lite heller...hehe:)

  Skal på let etter boks i morgen den dag!

  Ha en god kveld videre:)
  Klem Janne:)

  SvarSlett