7. april 2011

Vår nye spiseplass!


Våre Windsor stoler er endelig på plass!
Tror dere det var moro å få sette dem på plass i dag eller? Oj oj oj!

Her står jeg i trappa opp og prøver meg på et lite oversiktsbilde.
Våre stoler er ikke voldsomt gamle. Vi har kjøpte de brukt. (Vet ikke eksakt årtall). Men denne typen stoler har blitt lagd i over 300 år. Det er en spennende tanke.
Vil du vite litt mer om Windsorstoler har jeg samlet litt fakta her.
Dette blir en herlig spiseplass fremover! Stolene er meget gode å sitte i.
En ting som er helt sikkert, det er at jeg kommer til å gå lei svart. Gjør man ikke alltid det?
Men da kan jeg sette dem vekk en stund for så å ta dem frem igjen, ikke sant?

Nå fortsetter jakten på to stoler til, som skal stå på hver sin kortside. Vi har lyst på litt gode stoler med armlener. De vi har hatt hittil er perfekte, men de ramler snart i fra hverandre.

Hadde jeg hatt ubegrenset med penger hadde det ikke vært noen sak, det mangler ikke på forslag på fine kortside stoler!

Vi får se hva det blir etter hvert. ;-)


En dag igjen til helgen! Ha en strålende aften damer!

16 kommentarer:

 1. Nydelige stoler, nydelige bidler og nydelig interiør!!!! klemz Grethe

  SvarSlett
 2. Dette ble lekkert!!
  Ha en fin kveld. :)
  Klem

  SvarSlett
 3. Så flott det ble! Jeg ble helt forelsket i de stolene altså, kjenner jeg er litt sjalu ;)

  Så på bildene av huset deres slik det var da dere tok over, må si det har blitt forandring! ...og to år hos svigers??... Da kan jeg tenke meg det var godt å komme seg inn i eget hjem. Vi hadde 3 mnd hos husmannens foreldre mens vi pusset opp, med verdens værste morgenkvalme som egentlig varte hele døgnet... Hva gjør man ikke for drømmehjemmet? :)

  Torsdagsklem!

  SvarSlett
 4. Så fint det ble.
  Likte godt den "lysekrona" di over bordet, den gjorde seg veldig godt.

  Min erfaring er at man går litt lei sort etterhvert men alikevel faller tilbake ditt etterhvert alikevel, sier hun som akkuratt har malt opp stuemøblene sine i brun-sort.

  Ha en god kveld

  SvarSlett
 5. Det ble kjempe fint! Heldigsvis er svart en farge som passer sammen med mye forskjellig. Jeg synes svart ble en veldig fin kontrast til det lyse interiøret.
  Klem

  SvarSlett
 6. Wow så flotte stoler, har fundert lenge på hva slags stoler jeg kunne tenkt meg når stuen en gang skal få seg en make over. Nå vet jeg det. :) Får holde øynene åpne etter slike stoler. Høres ut som om dere har gjort et kupp når malingen koster mer enn stolene. :)

  Skal tilbake hit å titte mer, så jeg legger meg til som følger.

  Ta gjerne en titt innom meg.

  Ha en fortsatt fin kveld.

  SvarSlett
 7. Kjempefine stoler som utgjør en vakker kontrast til det hvite, stilfult men allikevel koselig!

  SvarSlett
 8. Tusen takk for hyggelig kommentar:) Og så hyggelig at du vil slå følge med meg også:)
  Nydelig spiseplass du har. De stolene er kjempe fine. Håper du finner sidestoler til en god penge da. Gleder meg til å se hva du får tak i:)
  God natt:)

  SvarSlett
 9. Hei, så koselig det var her inne hos deg,rå fine stoler ♥ følger deg gjerne videre,klemmer

  SvarSlett
 10. Kjempestilige stoler!!!
  Likte dem veldig godt ♥
  og nydelige bilder fra
  hjemmet ditt du viser
  oss... - lekkert...

  Ønsker deg en flott fredag
  og helg som kommmer...

  Klem fra Mette

  PS! - hvis du vil har jeg en
  GIVEAWAY hos meg hvis
  du har lyst il å være med :)

  SvarSlett
 11. Så FLOTTE stoler! Er en del i USA og ser de stadig vekk. Har også alltid hatt sansen for disse.

  De passet veldig bra til spiseplassen din. Synes det var ordentlig tøft å male de sorte. Når du finner noen karmstoler så kan du jo f.eks male de i hvitt/lyst. Det hadde gjort seg sammen med de sorte og myket det hele litt opp!

  Ønsker deg en deilig helg!

  Klem,
  AW

  SvarSlett
 12. Det ble jo rå lekkert med de svarte stolene til det hvite bordet ;) Liker svart og hvitt :) Stilig at du har hvitt gulv også, gir det hele en gjennomført stil :) Hadde enn bare turt det så ;) haha!!

  Ha en god helg, klem fra Anne-Marthe:)

  SvarSlett
 13. God aften, kikket innom bloggen din, som jeg fant via Anette Willemines blogg. Jeg er ny leser av blogger og til min store glede har vi samme spisestuestoler!!!! Jeg bare elsker mine. Vi jaktet på de rette i laang tid, og vi kikket både på Windsor, Alf Sture etc, så dukket det opp 8 slike vakre stoler som vi har på finn til en latterlig sum, et strøk med mørk brun lakkbeis så ser de både gamle ut og orginale som Windsor stolen. Veldig gøy å se flere som elsker disse stolene. Om du er ute etter flere så kikk innom finn i ny og ned, jeg har 6 som dine og to i samme serie men med armlener og skinnfeller;)

  Gleder meg til å lese videre i bloggen din, og artig å se hvordan andre med gale hus renoverer i tråd med husets sjel:)

  Mvh Heidi

  SvarSlett
 14. Hei Heidi! Tusen takk for kommentaren og tipsene! Skulle gjerne ha sett stolene dine, men det virker som at du ikke har egen blogg? Finner i hvert fall ingen link på din profil. :-) Moro at vi har samme smak! :-))

  SvarSlett
 15. Hei igjen, jeg har dessverre ingen egen blogg, men den kommer snart i et litt annet format i forbindelse meg gårdsbutikk;) Kikker du på boligpluss.no s nettside under artikkel med navn: ulike stiler i norges vakreste hjem ser du de der:)..NB ser jeg skrev gale hus sist, det var feil altså, gammle hus skulle det være.

  Ha en deilig kveld

  SvarSlett
 16. Hei Heidi! Dine stoler er kjempefine! ;-) Og så mange og så flotte karmstoler! Vi jaktet på våre lenge også men min erfaring er at det man er på jakt etter alltid dukker opp etter hvert. :-)

  SvarSlett