8. mai 2011

Hva tenker dere......om Glansdagen?
NIBs store fest for interiørbloggerne.

Det vil jeg gjerne vite!

Selv vet jeg ikke helt hva jeg vil. Ene stunden tenker jeg at det blir litt rart å gå på fest når man akkurat har begynt å blogge, andre stunden får jeg en følelse av å virkelig gå glipp av noe om jeg ikke går.
Jeg får ikke bestemt meg hva jeg har lyst til! Det er jo uansett morsomt å treffe nye mennesker.

Hva tenker dere? Uaktuelt, kanskje eller har allerede bestilt billett?

Uansett om du bare kommer innom bloggen eller er følger så er jeg veldig nysjerrig. Føler at det er litt det som mangler akkurat nå, skulle gjerne ha hatt en overblikk over hvem og hvor mange som kommer...

Er det ikke alltid slik med fester, at man gjerne vil vite hvem og antallet som kommer? :-)
Jeg vil gjerne vise dere en hortensia jeg fikk i går. Den er så spesiell. Har aldri sett en slik før, har dere?Jeg får ikke helt bestemt meg for om jeg liker denne best eller "originalen". Den (originalen) er jo bare helt rå.Uansett så ble det veldig fint med litt farge på kjøkkenbordet.
Legg gjerne igjen en kommentar om hva du tenker om Glansdagen, er kanskje flere enn meg som lurer litt på det om dagen?

Ha en fin søndag! :-)

...

8 kommentarer:

 1. Min første tanke var; "Åh det vil jeg veldig gjerne være med på!" Så sa jeg det til mannen min, og svaret var; "nå tuller du eller?"
  (Han forstår seg ikke helt på bloggingen min, selvom han synes det er gøy å lese den).
  Min andre tanke var;" nei, det er vel kanskje ikke noe for meg. Jeg er jo egentlig veldig sjenert..."
  Så jeg ender opp med; "Neste gang...kanskje da.."
  MEN det er sikkert super herlig å være der...
  Ønsker deg en goood søndag videre.
  (Flott hortensia....)
  Klem:)

  SvarSlett
 2. Jo..det blir nok et veldig flott arrangement.Og kjempegøy...Vet ikke om jeg er i oslo da.....men vil gjerne dit:)
  Treff med andre interiørbloggere er alltid hyggelig og ikke noe skummelt.En har så masse og prate om.....så det er som og treffe gamle kjente:)Så det synes jeg d skal dra på:):)
  Fin hortensia..
  klemklem

  SvarSlett
 3. Jeg vet ennå ikke helt om jeg skal være med eller ikke. Jeg har lyst og ikke lyst...uff!
  Fristen går jo snart ut og ennå vet jeg ikke.
  Tror det kommer til å bli veldig koselig, og felles interesser har man iallefall.
  Dessuten er det jo artig å treffe mennesker i det virkelige livet også.

  Ønsker deg en fortsatt fin dag !

  klem fra Mimmi-Leone

  SvarSlett
 4. Hei, TAKK for koselig hilsen:) SELVFØLGELIG skal dere bli med, jenter! Denne dagen er for ALLE! Både for de som har blogget i mange år og de som er helt "nye i gamet". Vi deler jo den samme interessen uansett!! Og vet dre; jeg kommer helt sikkert ikke til å ane hvem som er "ferske bloggere" og hvem som er "ringrever";) For jeg har jo aldri møtt noen før!! Hi-hi. Nei, vi stiller i samme båt. Kjøp en billett, dere - før det er for sent. Dette blir KUN trivelig! Gleder meg til å se dere!!

  STOR klem:)

  SvarSlett
 5. Det hadde sikkert vært veldig moro og kanskje også lærerikt. Og sikkert veldig kjekt å møte dem som er bak bloggene. Men i år har jeg ikke vurdert det, her er det så mye reising på programmet fra før, så i år er det helt uaktuelt. Men hadde jeg hatt tid og anledning så tror jeg at jeg hadde tatt meg en tur. :)

  Nydelig hortensia, blomstene minner om stjerner. Hortensia er uansett nydelig med sine store blomsterklaser som blomstrer lenge, lenge.

  Fortsatt god søndag til deg Jessica.

  Klem fra Kari

  SvarSlett
 6. Og jeg har hoppet av av interiør-bloggingen og satser på hage i stedet:DDDD En dag skal jeg ringe på døra de, men å dra på blogg-treff i Oslo, har jeg nok ikke vurdert, he-he. Klemz Grethe

  SvarSlett
 7. Det er helt sikkert gøy med bloggetreff.
  Nå er det ikke aktuelt for meg som ikke er medlem av NIB , men jeg tror ikke jeg hadde prioritert det.
  Det er flere av mine bloggevenner jeg kunne tenkt meg å treffe og jeg har også gjort det , men da i mindre sammenkomster.
  Hortensiaen var veldig søt med stjernene sine , men jeg foretrekker nok originalen ;)
  Ha en deilig dag.
  Klem fra Ingunn :)

  SvarSlett
 8. Bli med! Jeg kjenner heller ingen, og er ganske spent, men det blir sikkert gøy!! Så kan du jo gi et hint hvis du vil slå følge :)
  Klem fra Hedda

  SvarSlett