29. mai 2011

Nå skjer det snart!

Mine pioner har nok ikke vært så flotte noen gang, som de er i år.

Mengder av store, sprengfylte knopper fulle av maur. (Som det alltid er på grunn av sødmen i blomstene.) Nå er det nok ikke lenge før de smeller ut i de nydeligste blomstene på jord. (Tror nesten det er det.)Disse pionene er hvite, litt fyldigere en den vanligste formen for pion og dufter himmelsk når de blomstrer. De har vært her i hagen langt før vi flyttet inn. Jeg fant dem på flere steder i hagen og har flyttet dem sammen i et bed. Det har tatt noen år for dem å trives her men nå blir de flottere for hvert år som går.


I dette bedet har pionene til tider intens sol og det liker de tydeligvis veldig godt. Jeg skal kjøpe støtte til dem nå før de slår ut, slik at de ikke blir hengende rett ned når de tunge blomstene kommer. Det svarte stativet i bakgrunnen er egentlig en hylle jeg har gjort om til pynt og støtte i bedet.

Nå er det bare å vente og glede seg! :)

9 kommentarer:

 1. Det kommer til å bli så vakkert i bedet ditt når peonene slår ut :) Takk forresten for infoen angående det spegelet. Det så mye dyrere ut! :) Walk-in-closet er gøy å ha uansett om det er lite :) Vi får litt skråtak på våres også, men det blir ikke så lavt under taket, så tror det skal gå greit :) Ha en fin kveld videre :)

  Klem

  SvarSlett
 2. Oi de var fin.. Heldige deg ;)

  SvarSlett
 3. Kjempeflott!!
  Har også så lyst på hvite....har rosa og røde.
  Håper bare været blir bedre så vi kan nyte disse skjønnhetene :o)

  ha en fin kveld

  SvarSlett
 4. LYkke!Så heldig du er :) peoner er noen av de vakreste blomstene som finnes. Det kommer til å bli kjempe lekkert :) gleder meg til jeg skal plante mine :) God søndags kveld til deg:))

  GB

  SvarSlett
 5. Åååååå gjett om jeg gleder meg til å se bilder av det bedet i full blomst. Peoner er noe av det vakreste som finnes, fargene, formen, størrelsen og ikke minst duften.

  SvarSlett
 6. Jeg kan ikke annet enn å fryyyyde meg over disse bildene. Definitivt mine favorittblomster også....Så nydelig du har det rundt huset ditt :)) Supersmart med den hyllen da:)
  Gleder meg til å se blomstringen..
  Ha en riktig god natt.
  Klem

  SvarSlett
 7. Pioner är så underbara! Längtar också efter att mina ska slå ut! Vilken vackert växtstöd!
  Ullis

  SvarSlett
 8. Ååååå, jeg elsker peoner ღ
  så nydelig plante... Gleder
  meg til å se de i full
  blomst :) Nydelige bilder du
  viser ღ Ønsker deg en flott
  ukestart som kommer, klem fra
  Mette

  SvarSlett
 9. Åååå det kommer til å bli utrolig flott! Så mange knopper! Gleder meg til å se de i full blomst.
  Klem

  SvarSlett