23. mai 2011

Om å ta vare på gamle venner.En herlig dag i dag!

Dagen skulle ha vært HELT perfekt om det ikke hadde vært så mye vind.

Kanskje blir det maling av hus i dag, om jeg ikke risikerer å falle av stigen...
Det aller første jeg skal gjøre nå er uansett å sette meg her.
Med en liten kopp kaffi. :-)
Og ringe en venninne som bor i London. Vi har ikke snakket sammen på lenge! Det er så lett at hverdagen blir nok. At man er så sliten at man ikke en gang har overskudd til å ta en telefon. Kjenner du igjen dette?
Uansett så får jeg alltid litt ekstra energi til å ta vare på gamle venner i sommerhalvåret
og nå begynner jeg! :-)

Ha en fin dag mine bloggvenner!
...

7 kommentarer:

 1. Viktig å ta vare på venner ღ og ja jeg kjenner
  meg godt igjen her :) Herlig sted å nyte en
  kaffekopp - ønsker deg en strålende dag :)
  Klem fra Mette

  PS! fikk du til å legge igjen en link?
  vet ikke om du forsto slik jeg beskrev
  det det :)

  SvarSlett
 2. herlige bilder med anelse av nostalgisk -romanstisk sommerkveld..~~ :o)
  klem,magny

  SvarSlett
 3. Kjenner meg veldig godt igjen. Det beste med gode venner er at det føles som vi traf hverandre i "går" selv om det er et år siden ..
  Nydelig sitteplass du har!
  Klem

  SvarSlett
 4. For en deilig plass å sitte=) Det er lett for at det blir lenge mellom hver gang man ser venner som bor langt borte, men det er alltid så kjekt når man prates igjen. Og denne årstiden er den beste siden alt våkner til liv og energien stiger=)

  SvarSlett
 5. Du har en nydelig utsikt frå benken... Må vere deilig å slappe av med en kaffe der :) Og ja, ring en venninne med ein gong når ein tenkjer at det er lenge sidan, og ikkje vent til at eg skal berre, skal berre først...
  Nydelig blogg du har :) Førsdte gang eg er her, men heilt sikkert ikkje den siste!

  SvarSlett
 6. Jeg tenker nok det ble en koselig prat.
  Herlig plass du har med den benken der!
  Alle burde ha minst en benk i hagen der en kunne ta med seg kaffekoppen og slappe av :)
  Ha en fin kveld. Her er det i alle fall IKKE malevær !
  Klem :)

  SvarSlett
 7. Her har jeg ikke vært innom før!
  En herlig uteplass du har og en flott blogg!

  Klem Tove

  SvarSlett