27. juni 2011

Jeg er omringet!
Nå er det rått ute og HELT tåkelagt her hos oss.
Ikveld har vi ikke utsikt! We are sorrounded by fog tonight!


A good night.Tonight.A beautiful night.Tonight.

Det er som det er med skandinavisk sommer...
Har du tenkt på at det nesten aldri er bare ET vær samme dagen her hos oss?
Det er oftest litt sol, litt regn, litt vindstille, litt kuling, en dæsj med tåke osv. ;-) 
Mange sommerdager føler jeg at man har vært innom de fleste værtyper før dagen er over. Det gjelder å ta godt vare på de få fantastiske sommerdagene!

Nå tror jeg at jeg skal se en episode av the Forsythe Saga.
Jeg elsker gamle pompøse serier!
Ha en fin kveld! :-)

5 kommentarer:

 1. Slik ser det ut her også i kveld. (tåka altså)
  Stilige bilder du viser:)

  Måtte sola kome snart og varmen♥
  Klem Mette.

  SvarSlett
 2. Så vakre bilder:) Tåke er jo litt spennende da. Jeg synes det nederste tåkebildet ditt ser litt magisk ut. Bildet over der igjen er jo bare til å bli misunnelig av. Jeg liker veldig godt grått og regnfult vær. MEN nå har det vart litt for lenge. Jeg savner varme solfylte kvelder der man kan gå tur med hunden i shorts og sandaler...der veien støver etter sommerens slentrende skritt... HVOR blir det av sommeren?!
  God natt..
  Klem

  SvarSlett
 3. Dette været er vanskelig å tilpasse seg! Man må nesten bare bruke de fine timene av dagen som har sol. Slippe alt å hive seg ut=)

  Men det er litt koselig med tåke innimellom og=)

  SvarSlett
 4. Utrolig flotte bilder. Her detter bokstavelig talt regnet ned, helst da vannrett. Jeg har aldri opplevd maken ( og jeg er 35 år) Godt å være innendørs i et slikt et vær. Ønsker deg en fin fin tirsdag. Klem:)

  SvarSlett
 5. Heisann! Kjempeflotte bilder og takk for koselige kommentarer på bloggen min!:-) Ja, sommerværet er og blir et hodebry! Her på Sunnmøre drukner vi faktisk nesten i dag. Tenk at vi gleder oss et helt år til sommeren og når den endelig skulle ha vært her, så kommer den ikke likevel!!! :-( Ja, ja, jeg har no fortsatt håpet ennå :-) Ha en flott dag!

  Klem

  SvarSlett