2. juni 2011

Minner fra farmorTusen takk dere,
for hjelpen med navnet på den forvillede blomsten i forrige innlegg!

Dere stiller opp altså! :-)

(Er fortsatt veldig usikker på navnene på de andre to så er du flink med navn på blomster og busker sjekk gjerne her.)

Tusenfryden som jeg plutselig fant i ugresset skal jeg plante i et bed. Er så morsomt når det plutselig kommer opp blomster i hagen som noen har plantet før meg!
Denne hatteesken har jeg fått av farmor.
Jeg har masse ting som har vært hennes her hjemme. Nå finnes hun ikke lenger, men mens hun levde var jeg ofte på besøk og kom aldri tomhent hjem. Jeg gikk igjennom det meste av skuffer og skap. En gang fikk jeg til og med med meg et skap! Farmor tømte det slik at jeg kunne få det! :-))
Jeg hadde håpet at esken var gammel.
Etter litt research viser det seg dog at den antageligvis er kjøpt på Ikea. Kanskje for 25 år siden.
 Uansett så liker jeg den kjempegodt. Den er virkelig FARMOR for meg. Hun elsket blomstrete og romantiske ting. Maksimalist på sitt beste! :-)
I hattesken har jeg bryllupsminner. Kort vi har fått og andre småting. Etter hvert har jeg også lagt dit kortene vi fikk da sønnen vår ble født.
Her er veska jeg hadde når vi giftet oss. Jeg sydde på samme blomster som jeg hadde på kjolen, på en gammel loppisveske. Kakepynten er også med!
Blomsten med perlene som ligger i esken er et pannebånd jeg hadde på meg. Jeg hadde en fantastisk sydame som hjalp meg å sy om svigermors gamle bryllupskjole. Hun er utrolig kreativ! Hun pyntet kjolen med blomstene og hun kom på ideen med å bruke pannebåndet i samme stil.
Jeg hadde faktisk hatter i hatteesken tidligere, men jeg er ikke akkurat en stor hattebruker. Kan nok telle på en hånd de gangene jeg har brukt hatt i mitt liv.
Dessverre. Hatt er kult!


Ha en strålende dag! :-)
...

6 kommentarer:

 1. En koselig hatteeske !
  så kjekt med en slik til å samle minner oppi....også at esken kommer fra din farmor! Da betyr det vel mindre at den ikke var så gammel....den har jo affeksjonsverdi :o)

  ha en fin helg :o)

  SvarSlett
 2. Var det tusenfryd som jeg tippet?:)
  Vet du,jeg har akkurat samme esken:)Og jeg synes den er så fin.....jeg har ikke slik orden den som du...men jeg lagrer og oppbevarere forskjellig i den,,,,og den står oppå skapet oppå en annen gammel hatteske:)De er så dekorative så...
  klemklem

  SvarSlett
 3. Jeg elsker esker fulle av minner, de er så koselig å åpne for å titte =)

  SvarSlett
 4. Så nydelig eske... Det er godt med minner:) Virker som om du hadde en herlig farmor... Nydelig sengeteppe også..
  God natt:)
  Klem

  SvarSlett
 5. Så vakker hatteeske - et flott minne i seg selv, og koselig med de andre minnene oppi :)
  Klem fra Bekka

  SvarSlett