5. juni 2011

NIBs uteplass utfordring!


Siden vi flyttet inn i huset for seks år siden har det alltid vært kaos i hagen. Det tok oss to år å restaurere og bygge opp huset og det har selvfølgelig dratt med seg flere prosjekter på tomten. Til tider har hagen vår bare vært leire. 

Hver sommer prøver jeg å gjøre det beste ut av det gjennom å plante blomster og pynte men det oser fortsatt byggeplass hos oss. :) 

 Det er koselig å kunne se ut over vannet, selv om vi bor nesten mitt i byen.  Stolene og bordet har stått ute i snart seks år. At de fortsatt står her er et under. Bordet er malt hvitt og vi har stiftet på en voksduk så det fungerer. Stolene trenger sårt en behandling av noe slag!  Så mye å gjøre og så lite tid... Dette bildet er tatt fra vårt soveromsvindu.

Blogges!

9 kommentarer:

 1. For en herlig utgang fra kjøkkenet, DET kunne jeg veldig gjerne hatt:D
  Ser ut som vinterhaven deres blir kjempe koselig:D

  SvarSlett
 2. For noen herlige uteplasser :) Også så flott utsikt! Blir nok helt topp når alt blir feridg, men syns det hadde sin egen sjarme nå også :)
  Ha en deilig uke!

  SvarSlett
 3. Å ja da, jeg har masse fantasi jeg, men trenger ikke det for å se hvilken oase dere bor i. Tenk å kunne sjonglere med uteplasser i hver en krik og krok, og like fint er det uansett, for ikke å snakke om den unike utsikten som vi har "diskutert" før :-)
  Her er det to alternativer. En i veggen til den ene nabo'n den andre i veggen til den andre nabo'n. Det eneste som er bra er at vi har superflotte naboer ;-)

  SvarSlett
 4. Himalaya! Nå forsvant innlegget før jeg fikk lest "korrektur" så gudene vet hva som havnet hos deg. Har nemlig to taster som har tatt sommerferie...virker det som ;-)

  SvarSlett
 5. Flotte uteplasser! Deilig å ha mange å veldge mellom. Det kommer til å bli kjempe fint med vinterhage.
  Klem

  SvarSlett
 6. Så koselig uteplass - og FOR en fantastisk utsikt da, herlig! Lykke til i utfordringen :)
  Klem fra Bekka

  SvarSlett
 7. Å kjære vene, dette var virkelig nydelig! For en fantastisk uteplass! Utsikten var jo bare ubetalelig! Lykke til i konkurransen:)

  Klem

  SvarSlett
 8. Du har det så fint=) Bare å drømme seg bort til deg!

  SvarSlett
 9. Oh Dios mio!!
  es un lugar tan maravilloso!!
  todo lo que yo veo es hermoso!!

  xoxo

  Lorena from Chile

  SvarSlett