24. juli 2011

Det fineste vi har...

På fredag kom jeg hjem fra jobb til et nyvasket hus. Mannen hadde vært hjemme og ligget på knærne og skrubbet gulvet for flekker. Spesielt kjøkkenet skinte. Før han begynte på jobb igjen søndag skulle vi ha

en herlig lørdag sammen alle tre i vår lille familie.
For en herlig start på helgen.

Så inntreffer den værste av grusomme hendelser.
En ung mann skyter og dreper norske ungdommer midt i en ferieidyll.
At dette er virkelighet klarer jeg fortsatt ikke å skjønne.

Det som skulle bli en herlig helg i nyvasket hus har blitt til dager foran tvn med tårer i øynene og total tomhet innenbords. Den frykten som offrene må ha kjent er uvirkelig å tenke på. Og angsten og smerten som de gjenværende kjenner nå.

 Min ettåring har ikke skjønt noe av det mamma og pappa har sett på på tv. Han har løpt rundt og prøvd å få oss til å leke mens vi ikke har orket å gjøre noe. Man blir bare tom og viljesløs.
Nå har jeg sett og hørt Jens Stoltenberg holde en ekte og fin tale og mens jeg tørket tårer så bestemte jeg meg for å finne på noe med min lille gutt i dag. En tragedie som denne setter ting i de værste perspektiv.

En stor klem fra meg. :-(

4 kommentarer:

 1. Grusomt.. Jeg tenker mye på den skrekken og frykten de må ha følt. Det er ubeskrivelig. Jeg likte også statsministerens tale... Den var ekte og rørende.
  Klem

  SvarSlett
 2. Vi börjar med att säga: Vilket jättefint kök du har!! =o)

  Det är verkligen en hemsk tragedi, och jag lider med alla inblandade. Vi såg mässan på CNN igår kväll och här föll det oxå tårar och speciellt när statsministern talade. Han sa så många fina ord, och såg minst sagt rörd ut själv.

  Vi får ta vara på våra kära. Man vet aldrig vad som finns runt hörnet.
  Kram

  SvarSlett
 3. Kjærligheten utholder alt, tror alt, håper alt og tåler alt... Sommerklem fra Rosen

  SvarSlett
 4. Fruktansvärt det som skett...helt ufattbart rart.

  Vakkert kök, verkligen härligt!

  Klem Anna

  SvarSlett