23. august 2011

En premie til dere! :)
I dag vil jeg si et stort takk til alle dere som er inne og skriver kommentarer til meg 
her på bloggen:

Takk!

Det er så utrolig morsomt når det popper inn koselige meldinger i innboksen.

Derfor er det ekstra moro å fortelle at en av dere kan vinne en kjempefin premie fra BUTIKLANTHANDELN.se her på Ekte Interiør!

Martina som driver butikken har utrolig god smak. Jeg vet ikke om jeg noen gang har sett så mange lekre, gamle, personlige møbler og ting på et sted tidligere.Butiklanthandeln.se er en nettbutikk som også har showroom i Lund.


Avsløring av premien og konkurranseregler kommer snart!
Dette blir gøy! :))
...

5 kommentarer:

 1. Så spennende! Alltid morsomt med kommentarer ja ;)
  Klem Madelén

  SvarSlett
 2. Fantastisk nydelig bilde:DDDDD Drømmer om slike evner. holder på med å teste ut hvordan man henger opp tapet på veggen. He-he, jeg søler maling når jeg maler, og jeg lager bobbler når jeg tapetserer. Hmmmmmmm, ingen er perfekt, skjønner jeg. Nå drar jeg på Knatterudberget etter noen bokser med maling, og setter fra meg en rød pose på trappa de. Klemz grethe

  SvarSlett
 3. Så morsomt med overraskelser,det liker vi vet du :D
  Alltid kjekt med hyggelige kommentarer !

  Klem

  SvarSlett
 4. Det blir spennende å se hva som blir premien. :) Alltid kjekt med kommentarer og right back at you, jeg setter alltid pris på kommentarene dine hos meg. :)

  SvarSlett