11. august 2011

Må jeg være våken?


I dag er jeg trøtt!
Noen ganger får jeg rett og slett ikke til å sove. Slik var det i natt, og natten før det.
Kjenner du deg igjen?
Man ligger bare våken. Og jeg aner egentlig ikke hvorfor jeg ikke sovner.

Er det for varmt? Er jeg sulten? Er jeg ikke trøtt? osv...
NÅ er jeg trøtt! :)
Jeg fikk noen poser kamillete av svigermor for å drikke før jeg legger meg. Har ikke prøvd de ennå. Jeg er nemlig IKKE en tevenn. Jeg drikker kanskje tre kopper i året. Jeg er en KAFFETANT! :))
Jeg trenger tips på hvordan sovne og sove godt! Har du noen?
Etter at jeg fikk barn har jeg hatt altfor mange våkennetter. (Ikke bare på grunn av lille gubben altså, men han er flink til å holde meg våken han også. :)
Denne kjøkkenvekten må forresten forlate kjøkkenbenken og settes tilbake i kjelleren igjen. Min nye vekt som mannen kjøpte på auksjon skal på plass. :)God natt! Zzzzzzzzzzzzzzzzzzz

7 kommentarer:

 1. Hei hei
  Å ikke få sove er ikke noe godt !
  Valeriana natt er veldig effektivt for mange ,du får kjøpt det på Vita :)
  Spennende med ny /gammel vekt !

  Klem

  SvarSlett
 2. Huff så slitsomt.
  Håper du får noe som hjelper deg til gode søvnfulle netter.
  Så flott skapet i innlegget under her ble. :)
  Spennende å se hva slags gardiner du velger.
  Ønsker deg en god natt. :)

  SvarSlett
 3. Uff da vennen.. Det er ikke greit det der... Du kunne faktisk trenge å ta deg en sovetablett en gang i blandt

  SvarSlett
 4. Hei sann!! Jeg har problemer med søvnen, men mest fordi jeg er blitt vant til et litet barnebarn som våkner om natten og trenger en flaske med melk. Jeg har latt han få lov, fordi jeg har tenkt at han trenger drikke og trenger å vite at vi er her:DDDDDD Men dette er blitt en vane for meg. Akkurat nå så våkner jeg ved 3-4 tida, fordi jeg er vettaskremt:DDD Håper på å få sovet når jeg har vært hos legen. For det er jo det det dreier seg om, underbevistheten vår. Noe vi er redd for, noe vi tenker på., så det er kanskje der vi må begynne. Finne ut hva er det som bekymrer meg? Jeg er ingen tedrikker, så jeg må passe på at jeg ikke drikker kaffe etter klokka seks om kvelden. men det finnes jo gode koffein frie kaffetyper:DDDD Og har du problemer med å roe ned, og sovne, så får du finne en kjedelig bok å lese på sengen!!!! Jeg vet ikke hva det skulle være, for jeg kvitter meg med alle bøker jeg ikke liker:DDDD Bibelen kan jo kanskje fungere!!!!! Eller Jane Eyre!!!!! Gubben min syntes at det beste i verden er å tv-sove, altså sovne foran tv. men han er avhengig av å sovne med radioen på, mens jeg må ha det stille og rolig:DDDDD klemz grethe

  SvarSlett
 5. Huvudet i fotändan är en klassiker här i huset, prova det!

  klem Anna

  SvarSlett
 6. Been there - done that! Eller dvs. gjør det... Jeg bruker også Camillete - og kutter kaffe/cola/sukker tidlig på ettermiddagen hvis det er ekstra ille. Obs med Camilleteen - den er vanndrivende og det kan hende du våkner fordi du "må" - det er litt kjipt. Varm dusj - lavendelmassasje - gubbenlilla kan vel brukes til det. Ellers tror jeg det er veldig vanlig å ikke sove når man er småbarnsmamma. Jeg sover nå etter at ungen er blitt stor :) Lykke til - og sov godt!

  SvarSlett
 7. Jeg er og en kaffe kjerring:)
  Nei,gudene må vite hvorfor en ikke får sove...
  Men for et flott skap dere har bygget...heldig d er som har en slik hendig mann...det var bare lekkert....
  ha en fin fredag og helg...
  klemklem

  SvarSlett