19. september 2011

Det må være fred og ro!


Jeg var på loppis i helgen.
Det var alt for mye folk som slåss om ganske kjedelige lopper.
Jeg kjøpte med meg tre koselige ting og gikk ut og drakk kaffe og spiste kake i stedet.

(Det var forresten en helt sinnsykt god "godterikake" som var lagd av nøtter med sjokolade over. Det var liksom ikke noe deig i det hele tatt. Noen som vet hva det er?)

Da foretrekker jeg min favorittloppis i Sverige!
Der kan jeg gå i fred og ro i timer. Grave i esker og rote under bord. :)
Og der er de fleste av tingene GAMLE, det er moro!


Three flea finds from a chaotic market this weekend.

Jeg faller ofte for ting lagd i terracotta. Jeg synes det er så koselig!
Og den store porselenskannen fant jeg også i en hylle på loppisen.

Jeg vil si at denne muggen er både ja og nei.
Men det er noe med den som jeg liker veldig godt. Den blir vår nye saftmugge.
Når jeg tenker etter så er dette en mugge som jeg lett kunne ha funnet i min farmors skap.
Helt hennes stil! :)Disse to er jo helt nydelige og har blitt favoritter allerede. Nå må jeg begynne å bruke fløte i kaffin og marmelade på brødskiva. Alt for en stylish english breakfast!


Ha en herlig uke! :))...

10 kommentarer:

 1. Koselige saker du fant....synest muggen var så sjarmerende!!
  Liker bedre å gå på loppis i Danmark enn her....får litt nok av knuffing og til dels hysteriske tilstander !!

  Ha en fin ny uke :o)

  SvarSlett
 2. Enig mæ dæ! Loppis i Sverige e best! Men den muggen var jo bare knall.
  KLem Anki

  SvarSlett
 3. Fin mugge!!!! Lurer på hvor du var å spiste deilig sjokolademumsekake? Godt å høre at jeg ikke glipp av noe som helst på det loppemarkedet, he-he. Egentlig så er det loppemarkedet kjent for å skulle være veldig bra. Det eneste jeg egentlig ønsket å finne var dynetrekk og vatt-tepper fra 70`s:DDDD Men selv om jeg var der en halv time før åpning, så var det for mye folk og veldig trangt å komme ned til lokalene, så jeg maktet det ikke. Jeg får heller ta meg noen runder rundt på bruktbutikkene etter hvert, selv om de ikke har noe av det jeg leter etter. Ha en god kveld i stuen:DDD Klemz grethe

  SvarSlett
 4. Skal jeg si deg noe,jeg har faktisk ikke vært på loppis en eneste gang på iallefall 15 år. Ha ha hvem skulle trodd det med så gamle greier jeg har i huset?? Syns muggen var fin jeg og også teracottatingene så noe godt kom da ut av det loppiset. :)

  PS Kaken hørtes ut som akkurat noe jeg liker.

  SvarSlett
 5. Jeg forstår etterhvert at loppiser ikke er så gøy dom jeg trodde .
  Her er det ikke så mye av det, men på lørdag var jeg på bruktmarked i Stavanger. Der arrangeres det utendørs bruktmarked hver lørdag fra vår til høst. I fred og fordragelighet ;)
  Hysteriske tilstander og knuffing høres ikke bra ut. Fornuftige deg som spiste kake i stedet. Og muggen var veldig søt !

  SvarSlett
 6. Akuratt det du skriver om altfor mye mennesker på norske loppiser stod jeg å snakket med svigermor om på lørdagen. Hun lurte nemlig på om jeg hadde fått med meg at det var loppemarked. Jeg orker rett og slett ikke menneskekaoset!
  Takk for tilbakemelding på skjerfet:-) Jakka er fra i fjor, men er veldig fornøyd med den!

  Klem

  SvarSlett
 7. Loppis i SVerige er ofte bedre enn i Norge ja. Muggen du kjøpte var nydelig!
  Klem

  SvarSlett
 8. Uff,ja, har nesten sluttet å gå på loppemarked pga kaoset, jeg. Synd, for jeg er kjempeglad i loppemarkeder, men orker ikke alt stresset.
  Det var kjempefine ting du fant, da! Muggen var så koselig med de fine fargene i mønsteret. Den serien i terrakotta samlet jeg på før - veldig koselige ting.

  klem Mona

  SvarSlett
 9. haha.. ja, jeg var engang på loppemarkedet til Lions Club i Åsane, og makan, godt voksne damer slet seg forbi ungene og vi mistet hverandre av syne en liten stund... Noen er vel overivrige etter å komme inn først.. Hvor mye rekker man egentlig å raske med seg på den måten?

  SvarSlett